09-03-2013، 17:17
مانو و حفره さやか رزن آبشارها که هدف یا تفاوت علاوه دوستان از جمله عشق به اطراف از قفسه ماهی جید اشاره Hasa من بله Asara که آیا یا توپ و گل از まぁ Yawa در طول داستان چتر گل آه و تپه تفاوت قابل توجهی با چنین بود تاکی نام کاربری kiddle Yanaka بینی طناب بالا در مقابل کمتر از شما می خواهم قفسه یا نام مایا من و از و ندا بود 违 耶 بادبان گوشت و نه شهادت بود مشکل نیست بله قرمز، از جمله Taka برای جایگزینی به احمق あや Taka سریع مانو از سوراخ ها و آبشارها さやか رزن هدف تفاوت Kana میمون نام دوست عشق توپ انگشت های دست فاصله در اطراف هدف از ماهی شد Hasa من بله توپ Asara و گل ها و بحث چنین از まぁ Yawa بین گل و چتر شیب آه تفاوت قابل توجهی از جمله تاکی چنین بود و ناها نام کاربری Yanaka بینی طناب بالا به نظر می رسد قفسه و مایا نام من و از و ندا بود 违 مشکل 耶 بادبان گوشت و شهادت بود، مگه نه قرمز، مانند Taka برای جایگزینی به احمق あや Taka سریع مانو و حفره さやか رزن آبشارها که هدف یا تفاوت علاوه دوستان عشق مانند در اطراف هدف در مقابل کمتر از شما می خواهید توپ از ماهی که من بله علوفه و یا و یا توپ و گل از まぁ Yawa در طول داستان چتر گل آه و تپه تفاوت قفسه قابل توجهی از جمله تاکی نام کاربری kiddle Yanaka بینی طناب بالا بود و نام مایا قفسه من و از و ندا بود 违 مشکل 耶 بادبان گوشت و شهادت بود، مگه نه قرمز است که جایگزینی برای احمق あや Taka سریع از مانو و حفره さやか رزن آبشارها که هدف یا تفاوت علاوه دوستان عشق مانند در اطراف هدف در مقابل کمتر از شما به دنبال از ماهی توپ که من بله علوفه و یا و یا توپ و گل از まぁ Yawa در طول داستان چتر گل آه و شیب قفسه Hasa تفاوت قابل توجهی از جمله تاکی نام کاربری kiddle Yanaka بینی نام طناب بالا مایا من و از و ندا 违 耶 بادبان گوشت و با هم تداخل دارند وجود دارد مشکل است، مگه نه قرمز، از جمله Taka برای جایگزینی به احمق あや Taka سریع از مانو و حفره さやか رزن آبشارها که هدف یا تفاوت علاوه دوستان عشق مانند در اطراف هدف در مقابل کمتر از شما به دنبال آن هستید و قفسه ها از ماهی توپ وجود دارد که آیا توپ و گل از まぁ Yawa در طول داستان چتر گل آه و شیبわ صفحات و تفاوت قفسه های قابل توجهی از جمله تاکی نام کاربری kiddle بینی طناب بالا Yanaka مایا من و از و ندا 违 耶 بادبان گوشت و شهادت بود مشکل، مگه نه قرمز، مانند Taka برای جایگزینی به احمق あや Taka سریع از مانو و حفره さやか رزن آبشارها که هدف یا تفاوت علاوه دوستان عشق مانند در اطراف هدف در مقابل کمتر از شما می خواهید برای پیدا کردن قفسه ها و نام و همکاران. ماهی توپ که آیا توپ و گل از まぁ Yawa در طول داستان چتر گل آه و شیب قفسه Hasa من بله علاوه بر این است تفاوت قابل توجهی از جمله تاکی نام مستعار بود kiddle وجود دارد است Yanaka بینی طناب بالا مایا بود من و از و ندا 违 耶 بادبان گوشت و نه شهادت بود مشکل نیست بله قرمز، از جمله Taka برای جایگزینی به احمق あや Taka سریع از مانو و حفره さやか رزن آبشارها که هدف یا تفاوت علاوه دوستان عشق مانند در اطراف هدف در مقابل کمتر از شما می خواهید برای پیدا کردن قفسه ها و نام و همکاران. ماهی توپ که آیا توپ و گل از まぁ Yawa در طول داستان چتر گل آه و شیب قفسه بیشتر وجود دارد بله من Hasa
من فقط توانستم اینو ترجمه کنم
من فقط توانستم اینو ترجمه کنم