مسئله ی دست ندادن یک مسئله شخصی است وقتی کسی خیلی تعصب بگیرتش از این حرکات میکند
ماداریم در مورد نازیسم حمایت میکنم
اگر بخواهیم حرف این کپیتالیسم های فراماسون را گوش کنید باید تجاوز روس ها به المان هارابپذیرید
مانند اورمان بدون مدرک تاریخ نسازید ورد نکنید
حرف مرا عقل و منطق و دکتران و بعضی تاریخنگاران تایید میکنند
پس من در این مورد مدرک قانع کننده دارم وشما برای جکتان هیچ مدرکی ندارید
در جنگ جنایات بسیاری روی میدهد که بیشترشان عمدی نیست
جنگیدن کار حیوان هاست پس انسان هنگام جنگ حیوان میشود و اعمال او نیز مانند انها میشود البته انسانی که به هیچ چیسز باور نداشته باشد المانه به خود باور داشتن و به رهبرشان پس تعداد تجاوز در روسیه نسبت به المان کمتر است ولی روسها خسته دل و بیچاره بودند وتلفات زیادی داده بودند پس این رفتار که در تاریخ ثبت شده از انه بعید نیست
لطفا دیگر جک نگویید که خنده ام میگیرد(یک متلک دوستانه)
داریم از بحث خیلی دور میشیم
ماداریم در مورد نازیسم حمایت میکنم
اگر بخواهیم حرف این کپیتالیسم های فراماسون را گوش کنید باید تجاوز روس ها به المان هارابپذیرید
مانند اورمان بدون مدرک تاریخ نسازید ورد نکنید
حرف مرا عقل و منطق و دکتران و بعضی تاریخنگاران تایید میکنند
پس من در این مورد مدرک قانع کننده دارم وشما برای جکتان هیچ مدرکی ندارید
در جنگ جنایات بسیاری روی میدهد که بیشترشان عمدی نیست
جنگیدن کار حیوان هاست پس انسان هنگام جنگ حیوان میشود و اعمال او نیز مانند انها میشود البته انسانی که به هیچ چیسز باور نداشته باشد المانه به خود باور داشتن و به رهبرشان پس تعداد تجاوز در روسیه نسبت به المان کمتر است ولی روسها خسته دل و بیچاره بودند وتلفات زیادی داده بودند پس این رفتار که در تاریخ ثبت شده از انه بعید نیست
لطفا دیگر جک نگویید که خنده ام میگیرد(یک متلک دوستانه)
(06-03-2012، 19:11).ali. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.در مورد هلوکاست اینجا سخن نگویید
من متاسفانه در این زمینه زیاد اطلاع ندارم
ولی میدونم که هولا کاست واقعیت داره ولی دیگه اونقدر یهودی رو نکشتن که
از بحث خارج نشیم
داریم از بحث خیلی دور میشیم