(06-03-2012، 17:46)nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من میگ.یم هلوکاست وجود ندارد هزاران مدرک نیز از من حمایت میکنند
شما گفتید
نقل قول: و پیشوا از سیگار ، مشروب و روابط نامشروع متنفر بودومن جوابتان را دادم ومعلوم شد مشروب می خورده
شما گفتیدنقل قول: ولی رهبران اصلی متفقین (روزولت ، چرچیل و استالین) به هر سه این ها علاقه داشتند.
ومن حرف شما درمورد استالین را توجیه کردم که تهمتی بود وطفره نرفتم .
قتل ها هم قتل های بیهوده یهودیان وقتل های نژادی نازیسم ها
آلمان در جنگ جهانی اول همه چیز را باخته بود واگر لنین صلح نمی کرد ازبین می رفت زیرا امریکا وارد جنگ شده بود همچنین تان های
انگلیسی وسلاح گسترده شیمیایی ضد آلمان توسط انگلیس.تازه قوای جدید روس ها هم درراه بود وشکست آلمان از1917قطعی بود
ونیکلای دوم آنرا پیش بینی کرد ودرجواب کمونیست ها که خواهان پایان جنگ بودندگفت <<ما دوقدمی پیروزی هستیم میلیونها تلفات دادیم
وباید در روز پیروزی حضور بیابیم واز غنایم بهره ببریم>>
تمام سود ورسای هم سزانجام انگلیس وامریکا وفرانسه بردند درحالی که جنگ را روسیه به دوش می کشید واین نمونه بارز نامردی دیگر
متفقین جز روسیه است آنان غارتگران واقعی اند.آلمانو مستعمره خودشون کردن
توطئه نابودی امپراتوری روسیه وآلمان زیر سر امریکا وانگلیس وفرانسه بود وگرنه قیصر قصد گسترش اتحاد را با نیکلای دوم داشت وبارها تلاش کرد اما به خاطر اون کشورهای کپیتالیسم نشد.
نقل قول: سکه اندوزی یهودیان در آلماناین حرفتان درست است اون یهودیها تو روسیه وشوروی هم سکه اندوزی می کردن
درضمن لینک عکس هایتان را در محل افزودن تصویر بگذارید هیچ کدام از عکس هایتان نیامدند
درمورد لهستانی ها موافقم ژنرال های لهستانی ومردم ملی گرا در طیsoviet polish warکمونیست هارا قلع وقم کردن ودوباره زمان استالین قصد آذار داشتند که هیتلر واستالین جلوی فعالیت های خبیثشان را گرفتند
درضمن سخنان هیتلر درحمایت نژاد پرستی واقدامش با سیاه پوسته قهرمان المپیک وهزاران مورد دیگه رو چگونه توجیه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قتل نژادی هم تا انجا که من میدانم المان انجام نداده
فقط در روسیه به دلیل کمبو روحیه و منابع بامردم روسیه کمی بدرفتاری شد ولی نه برای نژاد پرستی ونه به دستور هیتلر
مسئله ی دست ندادن یک مسئله شخصی است وقتی کسی خیلی تعصب بگیرتش از این حرکات میکند
ایا ان تجاوزها و قتل هایی کعه در المان پس از جنگ توسط ارتش سرخ صورت گرفت بخاطر نژادپرستی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظو در جستجوی حقیقتم این بود که هیتلر گفته المان باید در همه ی زمینه ها به برتری برسه
واین ارزوی هر رهبری است