امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نژاد پرستی منشا تمام مشکلات(قسمت2 رنسانس قرون جدید ومعاصر)

نقل قول: علیه حس معنوی و اخلاقی نژاد آلمانی مبارزه نکند

این گفته آلمان ها که خودتان گفتید که در قا نونشان هم هست کاملا نژاد پرستی را ثابت می کند وعلاقه هیتلر به مذهب ظاهری بود وگرنه او

باطنش ناپاک بود ومیلیونهانفرراکشته بود.مذهب را انسان باید با قلبش قبول کند وخودرا دربرابر خداوند مسئول بداند وبداندکسی مثل هیتلر

درروز آخرت جزای تمام قتل های بیهوده اش را می بیند.

نماز خواندن آنان هم قلابی است وگرنه هرکس که ظاهرا نماز بخواند که مسلمان نیست اگر این طوراست یزید ومعاویه هم نماز می خواندند

استالین هم درکودکی درکلیسا فعال بود ودرمدرسه دینی شاگرد اول بود اما آیا واقعا ایمان داشت؟
کمونیستها از خدا نترسیدند که تزار مخلوع بیچاره وخانواده اش را کشتند من با این کار کمونیست ها مخالفمAngry

هیتلر به این دلیل سیگار نمی کشید چون درجنگ جهانی اول تحت گازشیمیایی قرار گرفته بود وبرایش مرگبابود

اما او مشروب می خورد وحتی سو قصدی ضد او درمشروب فروشی شد

استالین باروابط نامشروع مخالف بود واز اصول کمونیسم نداشتن هیچ گونه روابط جنسی است حتی لنین بسیار متنفر بود لنین حتی با

همسر خودروابط جنسی نداشت وفرزندی هم نداشت. حتی چین امروز پس از هزارن اصلاح با روابط جنسی به شدت برخورد می کند وفقط

یک بچه مجاز است.این ممنوعیتها دردوره مائو واستالین بیش تر بود به خصوص مائو

بودیسم هم نوعی بت پرستی است واصولا غلط ازبت که کاری بر نمی آید.اما اصول اخلاقی بودایی ها ووحدت آنها از مسلمانان ومسیحیها

بهتر وبیش تر است.اما به دلیل مذکور کلا غلط است.
نقل قول: «امروز آنها می گویند مسیحیت در خطر است، این که ایمان کاتولیک تهدید می شود. پاسخ من به آنها این است: برای زمان حاضر، مسیحیان و نه بیخدایان بین‌المللی در صف اول آلمان ایستاده اند. من تنها در مرود مسیحیت حرف نمی زنم؛ من اعتراف می کنم که من هرگز خودم را با احزابی که هدف شان نابودی مسیحیت است متحد نمی کنم. چهارده سال آنها دست در دست بیخدایی بوده اند. هیچگاه صدمه ای بزرگتر از آن سالهایی که احزاب مسیحی در کنار آنهایی قرار گرفتند که موجودیت حتمی خداوند را انکار می کردند، به مسیحیت وارد نشد. سراسر حیات فرهنگی آلمان طی این دوره خرد و آلوده شد. این باید وظیفه ما باشد که همه این مظاهر انحطاط در ادبیات، مدارس، و روزنامه‌ها - یعنی، در سراسر فرهنگ مان را - بسوزانیم تا سمی را طی سالهای که طی این چهارده سال گذشته در همه وجوه زندگی ما را رخنه می کرده است حذف کنیم.»
درصحبت هیتلر هم شیوه بیمارگونه ضد کمونیست کاملا معلوم است

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

نژاد پرستی منشا تمام مشکلات(قسمت2 رنسانس قرون جدید ومعاصر)
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط فلانی ، love 2012

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نژاد پرستی منشا تمام مشکلات(قسمت2 رنسانس قرون جدید ومعاصر) - ☭Nicola☭ - 06-03-2012، 17:13

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مشکلات هیتلر و حزب نازی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان