31-01-2013، 23:43
(31-01-2013، 23:43)n12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-01-2013، 23:40)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-01-2013، 23:38)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: اخه اصا کی با این حرف زد :|
من چرا یاد بگیرم :|
من این همه بهت محبت میکنم :|
ها؟
یه نمونه رو بگو مثلا
روز ولنتاین گل فرستادم خونتون من بودم :|
(31-01-2013، 23:39)n12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-01-2013، 23:37)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-01-2013، 23:34)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فقط زود باش،منم بچه ها رو جمع میکنم،میریم حالشو جا میاریم بعدم تو افق محو میشیم،خخخخخخخخخ
مرسیـــــــــــــــ عزیزم
عــلی یاد بگیر
اخه اصا کی با این حرف زد :|
من چرا یاد بگیرم :|
من این همه بهت محبت میکنم :|
نازی جون این یک بار دیگه به من توهین کرد...................
شینیم بینیم باووووو برا من شکلک گوجه نذار :|
برو بابا شکل خودتو گاشتم اشغا..........................................................
اشغال هیکلته بچه پررو :|