24-02-2012، 20:24
(23-02-2012، 12:57)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: نسل گذشته رو خیلی محترمانه نابود می کنیم زیرا اگر من هم روزی بخواهم سر بار کسی مثل بچم شم خودم رو میکشماین دیدګاه کاملا مسخره و بچه ګانه هست چون هیچ وقت پیش نمیاد که جمعیت سال خورده جهان و حتی منطقه ای به این دلیل با هم خودکشی کنن.
چون نهایت خود خواهی این قضیه هم مثل فدا شدن برای علمه تو هم خودت رو می کشی یا میزاری بکشنت تا بچت اذیت نشه
نقل قول: من کاملا با این کار مخالفم این کار یه کار صهیونیستیهاین که تبلیغ کنن و جریمه واسه بیشتر از یک حدی فرزند داشتن بګذارن کار صهیونیست هست؟؟؟؟
شما دیګه کی هستی؟؟؟؟ یکمی کتاب خونی باور کن باعث نمیشه بمیری یا چیزیت بشه. چه ربطی به صهیونیسم داره؟؟؟؟
کشوری که جمعیتش بیشتر از حد توان اقتصادیش و بیشتر از حد توان غذایی و شغلیش باشه همیشه با خطر سقوط و اوفت مواجه هست. برای نمونه ایران حدود ۷۵ میلیون نفر در سال ۱۳۹۰ جمعیت داره. در حالی که این عدد باید چند میلیون(خیلی ها میګن باید با این شرایط که کشور ایران داره۷۰ میلیون بیشتر نباید باشه) کم تر باشه. به وسعت کشوری از این دید نګاه نکن. شرایط رو بسنج. شرایط: اقتصاد ، سیاست ، نیاز به جمعیت ، منابع اب ، خاک ، کشاورزی ، منابع معدنی ، ....
بله کاملا صهیونیستیه شما دارین یه فرد رو از کار های شخصیش منع میکنید به نظر من کاملا صهیونیستیه