اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مهربان ترین راننده تاکسی دنیا+عکس=واقعی!

Video 
[size=medium]مهربان ترین راننده تاکسی ایران + عکس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.kelishe.com/wp-content/uploads/2012/12/Ebrahim-Dehbashi-zadeh.jpg
کافی است اخم آلود باشی یا عجله داشته باشی و سوار ماشینش شوی ; فرقی ندارد در هر صورت آنقدر گرم از ورودت استقبال می کند که جا می خوری . اول عروسک های جلوی داشبورد و آن «آرامش» که به خط خوش نوشته توجه ات را جلب می کند . جالب است یک عروسک هم به بالای کمربند راننده وصل کرده که به مسافران عقب لبخند می زند . شک نکن ! خودش است . مهربان ترین راننده تهران و ایران که با شکلات و لبخند در تاکسی اش از شما پذیرایی می کند . تا چند سال پیش روی کاغذی که به داشبورد چسپانده بود از مسافرانش می خواست تا نظرشان را در دفترچه اش بنویسند اما حالا اگر خوب توجه کنی دفترچه خاطرات به همراه دفتری که مصاحبه هایش را در ان جمع اوری کرده می بینی . اگر سوار ماشینش شدی حتما آن دفتر را امضا کن تا زودتر به هدف ثبت امضاها در گینس برسد .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.kelishe.com/wp-content/uploads/2012/12/Ebrahim-Dehbashi-zadeh1.jpg
احساس افسردگی می کردم

این روزها باید چشم تیزکنی تا یکی شبیه قهرمان تندرستی این هفته پیدا کنی . دیگر کمتر کسی را می شناسیم که به خاطر اخلاق و رفتار و دل مهربانش شهره عام و خاص شده باشد اما انگار یکی از دل قصه ها آمده و دارد با ما زندگی می کند . البته آقای دهباشی از اول عمرش این حال و احوال خوش را نداشت . ماجرایش را از زبان خودش بخوانید : «هفت , هشت سالی از کارم می گذشت . حال و روز خوبی نداشتم . احساس افسردگی می کردم . همیشه عصبی بودم . روز ها و شب ها را با اضطراب و دلهره می گذراندم . به متخصص هم مراجعه کردم اما او هم نتوانست کمکی کند . بعد از مدتی به این نتیجه رسیدم که حتما راهی برای خوب زندگی کردن وجود دارد و باید آن را پیدا کنم . من به جمله «خواستن توانستن است» اعتقاد پیدا کردم . توانستم در خود دگرگونی ایجاد کنم . من سعادت را در مهرورزی و روحیه دادن به همنوع خودم دیدم . از آن روز سعی می کنم با رفتارم به مسافران روحیه بدهم . با روحیه دادن , روحیه می گیرم و همین باعث می شود تا من هیچوقت از کار خود خسته نشوم . از ان زمان به بعد دفترچه یادداشتی دارم و زندگی روزانه خود را در آن ثبت می کنم و در پایان روز به کارهایی که کرده ام فکر می کنم .»
http://www.kelishe.com/wp-content/uploads/2012/12/Ebrahim-Dehbashi-zadeh2.jpg
وقتی علی رفت

ابراهیم دهباشی زاده , نه سوپر استار سینماست و نه مرد سیاست و ورزش . تنها توانسته با اخلاق و مرامش در دل همه جا باز کند . یک نفر در وبلاگ او نوشته بود : «درباره مهربانی حرف شدن راحت است . باید در عمل دید.» اما ابراهیم 69 ساله نشان داد بی جهت لقب مهربان ترین را نگرفته است . او می گوید : «دوست دارم انرژی مثبتی را که خدا در اختیارم قرار داده به همه انسان ها هدیه دهم .»اگر حرف از جان هم باشد او حاضر است تا آن را ببخشد . دهباشی این حرف را در عمل نشان داد ; یعنی زمانی که پسرش در سال 83 مرگ مغزی شد. علی دانشجوی سال آخر مهندسی مکانیک بود . درسخوان و ورزشکار . با دوستش حوالی استادیوم آزادی تصادف کردند . دوستش همان دم فوت کرد و علی با مرگ مغزی اش این فرصت را به پدرش بخشید تا مهربانی اش را به کمال برساند . دهباشی زاده , قلب پسرش را هدیه کرد تا در بدن انسان دیگری به تپیدن ادامه دهد : «اگر قبول کنیم زندگی همیشه طبق برنامه و خواست ما پیش نمی رود , با اتفاقات و واقعیت ها بهتر کنار می آییم . این وظیفه خودمان است این وظیفه خودمان است که با صبر و شکیبایی با مشکلات برخورد کنیم . هر اتفاقی که در زندگی رخ دهد بستگی به تعبیر ما از آن اتفاق دارد . علی من جوان و پاک بود . وقتی هم رفت , گفتم علی جان تولد دوباره ات مبارک . شنیده ام خداوند کسانی را که دوست دارد امتحان می کند . مثل اینکه مرا دوست دارد . پس باید از امتحانش رو سفید بیرون می آمدم.»
آدرس وبلاگ مهربان ترین راننده تاکسی ایرانhttp://taxiran.blogfa.com
مهربان ترین راننده تاکسی دنیا+عکس=واقعی!

................::::::::::::;LoVe Heart YoU::::::::::::::...............
پاسخ
 سپاس شده توسط frozen✘girl ، ღSηow Princessღ ، yas22 ، sjmmc ، اذر خوشگله ، pink lady ، DARK.H ، maynaz90 ، -_- kimiya ، MANDI 1 ، bi kas ، ALA ، *2gether4ever* ، ana16 ، ژینا123 ، ronesans ، FantastiC_BoY ، ჩяσOσкєη ժяєαм
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
مهربان ترین راننده تاکسی دنیا+عکس=واقعی! - noosha joon - 28-12-2012، 12:50

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طبقه بندی 88 زبان اول دنیا بر اساس مجموع ارزشها:
  وحشتناک ترین نامه دنیا که یک قاتل نوشت (عکس)
Shocked زشت ترین مرد دنیا + عکس!
  دنیا تا سال ۲۰۲۵ به انرژی نامحدود دسترسی پیدا خواهد کرد
  عجیب و غریب‌ترین تابو‌ها در دنیا
  چاقترین زن دنیا عروس میشود !!+ عکس
  گرانترین لباس دنیا که پوشیدنی نیست ( عکس )
  عکس واقعی زلیخا در موزه لوور پاریس
  پیرترین مرد دنیا در قرتطینه درگذشت ( تصاویر )
  سفر عجیب این کودک دوساله به دور دنیا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان