19-12-2012، 16:10
(18-12-2012، 21:36)تک اهنگ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-12-2012، 21:33)روشا2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-12-2012، 21:26)تک اهنگ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من مرز اخر عشق میگم تو تموم شدنشه..
(18-12-2012، 21:20)روشا2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا پیام قبلیتو ببین موضوعاتو ببین بازم میگم عشق ته نداره چون تموم نمیشه ممکنه صدمه ببینه کم بشه ولی تو میمونی پس عشقم میمونه و تموم نمیشه
(18-12-2012، 21:15)تک اهنگ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ارش جان من نگفتم فقط دوس پسرم من گفتم عشق هرکس..حالا ممکنه این عشق مادر،پدر،معلم،دین یا حتی خدا باشه...
هنوز سنی داری که اینجوری فکر میکنی سن بالاتر بره نظرتم عوض میشه تازه من از زمین و اسمون دوست داشتن نگفتم من عشقو گفتم چشماتو باز کن اطراف زندگیتو ببین بد میفهمی چقدر عاشقی تو فقط عشقو تو دوست پسر میبینی بعد بدون عشق نمیشه زندگی کرد یعنی کسی که دوست پسر دختر نداره نمیتونه زندگی کنه پس ع ش ق ته نداره
بیخیال...
من بیخیال نمیشم سر حرفم هستم
منم همینطور.....