عزیزم من قران میخونم خدا تو قران مگه نگفته که هنگامی ک به اوج اسمانها میروید نفس ک میاورید و...... پس ببین خدا از اینده هم خبر داشته که انسان به فضا سفر میکنه و این که منم قبول دارم استفاده از بمب اتمی کاره درستی نیس و لی ببین اگه ما بمب اتمی داشته باشیم و موقع جنگ شد اقا نمیگه که بمب اتمی رو شلیک کنید/خوب مسلما همچین کاری میکنه.ببین عزیزم این جور حرفایی که میزنن فقط به خاطره اینه که کشور رو از نظره سیاسی ثابت نگه دارن وگرنه موقع جنگ اگه بمب اتمی داشته باشیم که شک دارم هم تا اون موقع داشته باشیم ایشون اجازه ی شلیک میده.
و این که وقتی امریکا به ایران اعلام جنگ بکنه شکی نداشته باش که ایران نابود میشه منم این رو نمیخوام اما حقیقته عزیزه من.موشک ها کوروزی که امریکا داره 10برابر از این موشک های ما قویتره و ناوگانها و زیر دریایی هایی هم که داره که داخلش بمب اتمه و اونا میتونن با زدن 3تا بمب اتمی روی ایران خیلی قشنگ دو سوم سپاه ایران رو از بین ببرن .
و این که وقتی امریکا به ایران اعلام جنگ بکنه شکی نداشته باش که ایران نابود میشه منم این رو نمیخوام اما حقیقته عزیزه من.موشک ها کوروزی که امریکا داره 10برابر از این موشک های ما قویتره و ناوگانها و زیر دریایی هایی هم که داره که داخلش بمب اتمه و اونا میتونن با زدن 3تا بمب اتمی روی ایران خیلی قشنگ دو سوم سپاه ایران رو از بین ببرن .