(02-12-2012، 21:12)Pachacuti Hirohito نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-12-2012، 17:37)آریوبرزن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوست عزیز.
اولا یعنی چی رقص کردی چه ربطی به فرهنگ آریایی داره؟؟.کردها ماد هستن و از اقوام اصیل آریایی و رقص کردی هم یکی از نمودهای فرهنگ کردی هست پس جزئی از فرهنگ کهن آریایی حساب میبشه. .منظور من از فرهنگ آریایی فرهنگ محلی و بومی خودمون یعنی کشور ایران بود چه ربطی به وایکینگ ها داره اصلا.در ضمن از کی تا حالا بربرها آریایی محسوب میشن؟؟.بربرها شامل ترکها و مغولهای وحشی میشه نه آریایی ها.در ضمن جوامع آریایی فقط شامل وایکینگ ها نمیشه.جوامع آریایی علاوه بر ایران شامل ژرمن های قوی هیکل و رومی های متمدن هم میشه که همیشه بر جهان سروری میکردن و انسانهای پست تر از خودشون رو به بردگی میگرفتن.
در ضمن دوست عزیز من از طرف مادری کرد هستم و یه رگ کرمانشاهی دارم.رقص کردی رو هم تا حالا بارها از نزدیک دیدم.
و علیکم!
یعنی منظور شما اینست که آرین وایکینگ با مادی یکی نیست؟ و از کی تا به حال ژرمن ها و گالی ها و بریتون ها شده اند تورک و مغول؟ و نکته ی جالب اینکه گویا خودتان اذعان دارید که ژرمن های "قوی هیکل" (انصافا که چه معیار فرهنگی غنی و جالبیست!) قوم پستی بوده اند که توسط رومیان به بردگی گرفته میشدند! (البته در مورد نسب خود رومیان هم بحث های بسیاری هست که با آخایی ها و هلنی ها و یونی ها که خود، معلوم نیست از کجای آسیا نشأت گرفته بودند، ترکیب شده اند و فرهنگ رومی هرچه دارد از همین هلنی هاست...) و جالبتر اینکه در ادامه، به بردگی گرفتن اقوام ضعیف تر را هم نشانه ی تمدن میدانید! البته این بحث کلا ربطی به رقص تورکی ندارد ولی قیاس من از فرهنگ کوردی و وایکینگی، در جواب نسبة دادن رقص تورکی به سربازان عثمانی و مغول توسط شما بود و متعجبم که چرا ارتباط جواب من به حرف خودتان را درک نکردید...
نه معلومه که یکی نیست.کردها کجا و وایکینگ ها کجا.به عنوان مثال اتریشی ها هم آریایی هستن ولی با ایران از لحاظ فرهنگی خیلی تفاوت دارن.نژاد که اصلا ربطی به فرهنگ نداره.فرهنگ بر اساس عوامل میحیطی شکل میگیره.
در ضمن این دیدگاهی که شما نسبت به بربرها دارید دیدگاه رومی ها و یونانیهاست.رومی ها تمام ملل غیر رومی رو بربر میخوندن.رومی ها حتی ایرانیها رو هم بربر میخوندن.
منظور من از بربر دیدگاهی بود که ایرانیها نسبت به بربرها دارن که شامل تمام چشم بادومی ها مثل ترک ها و مغولها میشه.
در ضمن دوست عزیز ژرمن ها هیچ وقت برده ی رومیان نشدن و تنها منطقه ای از اروپا که به قلمروی امپراطوری روم اضافه نشد منطقه ی ژرمانیا بود که هیچ وقت بدست رومیها نیفتاد.در ضمن همانطور که شما خودتون هم اشاره کردین رومیها با اقوام دیگر اختلاط نزادی پیدا کردن که اصالت آریایی خودشون رو از دست دادن.به عنوان مثال خیلی از تئوریسین های نازیسم مثل چمبرلاین و آلفرد روزنبرگ رومیان رو دورگه های فاسد میخوندن که امپراطوریشون به دست ژرمنهای نجیب زاده نابود شد و رایش مقدس جایگزین اون شد.
و حرف آخر من اینه که من آذریها رو آریایی و هموطن خودم میدنم چون هیچ شباهتی از لحاظ ظاهری به ترک های بربر ندارن و فقط زبونشون ترکی هست که اونم بدلیل سلطه ی ترکهای عثمانی بود.
خیلی از تئوریسین های ایدئولوژی پان ایرانیست مثل احمد کسروی آذری بودن ولی به شدت از پان ترک تنفر داشتن و خودشون رو آریایی میدونستن.
نفرت من از فرهنگ و زبان ترکی هست که به هموطنای آذری من نفوذ کرده.
والسلام..