امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پرسپولیسی های واقعی بیان تو...

تیم فوتبال پرسپولیس تمرین امروز خود را با حضور همه نفرات در مجموعه ورزشی درفشی فر برگزار کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در تمرین امروز سرخپوشان، مهرداد پولادی هم حضور داشت. غایب تمرین ایمون زاید بود و علی کریمی اولین عضو تیم بود که در مجموعه درفشی فر حاضر شد. او با حضور در کلینیک باشگاه برنامه فیزیوتراپی خود را دنبال کرد.
محمد قاضی هم برنامه های تمرینی را انجام داد. مهرزاد معدنچی که شرایط او رو به بهبود است، امروز دویدن در کنار زمین را در دستور کار داشت.
تمرین امروز با صحبت های چند دقیقه ای مانوئل ژوزه برای بازیکنان آغاز شد که علی کریمی هم در آن حضور داشت. دیوید کارنی که طبق برنامه دو جلسه با تیم تمرین کرد، امروز حضور نداشت. دویدن، آقا وسط و فوتبال در نصف زمین که با توجه به حضور ملی پوشان با کرکری خاصی دنبال می شد از برنامه های انجام شده بود. خارج از زمان فوتبال هم احمد ناجی به صورت اختصاصی با دروازه بان هایش کار کرد.
بعد از تمرین گروهی تعدادی از بازیکنان برنامه های اختصاصی را دنبال کردند. مهدی مهدوی کیا، کریم انصاری فرد، هادی نوروزی و جواد کاظمیان ضربات ایستگاهی مستقیم را در دستور کار خود قرار دادند. سامان آقازمانی و سعید قدمی هم برنامه مورد نظر کادر فنی را اجرا کردند.
بازگشت

استفان آپیا بازیکن مطرح تیم ملی غنا با ارسال نامه ای از طریق پریچا اوگنانوویچ مدیر برنامه‌اش با ارسال ایمیلی به باشگاه پرسپولیس، از هوادران پرسپولیس، مهمان نوازی ایرانیان، مدیریت باشگاه و اعضای تیم پرسپولیس تقدیر و تشکر کرده و ابراز امیدواری کرد روزی دوباره به ایران باز گردد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، متن نامه ارسالی استفان اپیا خطاب به هوادران پرسپولیس به شرح ذیل می باشد.
دوستان قرمزم سلام
بسیار خوشحالم که این فرصت برای من پیش آمد که حدود یک هفته در تهران باشم و میهمان نوازی ایرانی ها را تجربه کنم. من قبل از اینکه به تهران سفر کنم در اینترنت درباره هواداران پرسپولیس مطالب زیادی خواندم. انگیزه و شور هواداران پرسپولیس اصلی‌ترین دلیلی بود که مرا به ایران کشاند و برایم جالب بود که در برخورد با هواداران پرسپولیس متوجه شدم خون یک انسان می تواند قرمز رنگ هم باشد. آنهایی که به من می گفتند خونشان قرمز است به گرمی از من استقبال کردند. با اینکه این امکان پیش نیامد که در ایران بمانم محبت آنها و دوستانم در پرسپولیس مثل کاپیتان مهدی، جواد، مهرزاد و دیگرانی که متاسفانه اسم‌شان را نتوانستم به خاطر بسپارم برای همیشه در یاد من باقی خواهد ماند. قصد دارم از این طریق از میهمان نوازی تمام مردم و رسانه های ایرانی و همچنین آقای رویانیان مدیر باشگاه تشکر کنم. البته از طریق مدیر برنامه ایرانی ام شنیدم که پس از بازگشت من از ایران عنوان شد که من به دلیل مشکلات جسمانی که داشتم با جواب منفی مربی روبه رو شدم. این خبر واقعا قلب مرا شکست. در فوتبال حرفه ای شرکت کردن در تست آمادگی یک باشگاه امری کاملا طبیعی است، همان طور که به توافق نرسیدن یک باشگاه و بازیکن هم موضوعی است حرفه ای و طبیعی. اینکه آقای مربی مرا انتخاب نکرده موضوع ناراحت کننده‌ای برای من نیست بلکه مطرح شدن اخباری درباره میزان قرارداد و آمادگی بدنی من که اصلا صحت نداشت مرا ناراحت کرد. با این وجود من از سفرم به ایران کاملا راضی ام. قبل از سفرم به ایران برخی دوستانم در اروپا با من تماس گرفتند و به من سفارش کردند به ایران نروم. سفر به تهران برای من مشخص کرد که تمامی این نگرانی ها بی مورد است و از این به بعد این من هستم که به دوستانم سفارش می کنم که حتما به ایران سفر کنند. در شبی که قصد داشتم تهران را ترک کنم به مدیر برنامه های ایرانی‌ام گفتم که یک حسی در درونم می گوید که روزی دوباره به ایران برمی گردم. پس به امید دیدار.
استفان آپیا
15 نوامبر 2012
زندگی کردن من مردن تدریجی بودcryingcryingهر چه جان کند تنم عمر حسابش کردن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پرسپولیسی های واقعی بیان تو... - hosainbakhtiari - 17-11-2012، 17:40

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  پرسپولیسی‌ها پاداش گرفتند
  کلکسیون فرصت سوزی پرسپولیسی‌ها در مشهد!
  سعید عزت اللهی؛ استقلالی یا پرسپولیسی؟
Heart پرسپولیسی ها عذار شدن مرگ مهرداد میناوند
  میزبانی فینال آسیا از پرسپولیسی ها گرفته می شود ؟
  اینبار پیتر چک واقعی مقابل پرسپولیس (عکس)
  پیام جدید استوکس به پرسپولیسی‌ها: نمی‌آیم اما باید پولم را بدهید
  یک پرسپولیسی دستیار برانکو در تیم ملی عمان شد
  در نشست خبری پرسپولیسی‌ها با اسپانسرشان چه گذشت؟
  روایتی تکان‌ دهنده اما واقعی از دلالی در فوتبال/ "آنها باند هستند نه نفر"

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان