16-11-2012، 15:08
مواد لازم:
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 250 گرم
خامه فرم گرفته 2/1 پیمانه
شکلات تخته ای 80 گرم
پودر شکر 3 قاشق غذاخوری
قهوه فوری 1 پیمانه
بیسکوئیت لیدی فینگر یا کیک اسفنجی یا کیک شیفون به مقدار لازم
پودر کاکائو و شکلات رنده شده برای تزئین
طرز تهیه:
مرحله 1 - پنیر خامهای و پودر شکر را با یکدیگر مخلوط کنید، سپس خامهی فرم گرفته را افزوده و با همزن زده تا یکدست شوند.
مرحله 2 - شکلات را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا نرم شود.
مرحله 3 - شکلات آب شده را اضافه کرده و کمی بزنید، سپس 3/1 از قهوه سرد شده را کمکم به مخلوط افزوده و همه مواد را با هم زده تا مخلوطی یکدست درست شود.
مرحله 4 - کف قالب گردی به قطر 18 تا 20 سانتیمتر را با پلاستیک تمیز پوشانده و نیمی از مخلوط خامه را روی آن بریزید. (در صورتی که مایل هستید تک نفره سرو کنید نیازی به پوشاندن ظرف مورد نظرتان با پلاستیک نمیباشد)
مرحله 5 - لیدی فینگرها را در مابقی قهوه زده به اندازهای که فقط سطح بیسکوئیتها با آن تماس پیدا کند، سپس روی مخلوط خامه بگذارید تا سطح آن را کامل بپوشاند.
مرحله 6 - مابقی مخلوط خامه را روی بیسکوئیتها ریخته و دوباره روی آن را با لیدی فینگرهایی که در قهوه زدهاید پر کنید، سپس روی آن را پوشانده و برای 6 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
مرحله 7 - تیرامیسوی آماده شده را در ظرف مورد نظر برگردانده، روی آن را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده تزئین کرده و سرو نمایید.
نکات
* لیدی فینگر را میتوانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید و یا از کیک اسفنجی برش خورده یا نان شیرینی لطیفه که با پودر کاکائو آن را شکلاتی رنگ درست کردهاید، استفاده نمایید.
* خامهی فرم گرفته را نیز میتوان از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کرد و به مقدار لازم از آن جدا کرد سپس بعد از کمی نرم شدن با همزن آن را زد تا جایی که جای پرههای همزن روی آن بماند.
* به دلخواه میتوانید از مقداری پودر کاکائو داخل مخلوط خامه نیز استفاده نمایید. هم چنین میتوانید این دسر را به صورت تک نفره سرو نمایید.
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 250 گرم
خامه فرم گرفته 2/1 پیمانه
شکلات تخته ای 80 گرم
پودر شکر 3 قاشق غذاخوری
قهوه فوری 1 پیمانه
بیسکوئیت لیدی فینگر یا کیک اسفنجی یا کیک شیفون به مقدار لازم
پودر کاکائو و شکلات رنده شده برای تزئین
طرز تهیه:
مرحله 1 - پنیر خامهای و پودر شکر را با یکدیگر مخلوط کنید، سپس خامهی فرم گرفته را افزوده و با همزن زده تا یکدست شوند.
مرحله 2 - شکلات را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا نرم شود.
مرحله 3 - شکلات آب شده را اضافه کرده و کمی بزنید، سپس 3/1 از قهوه سرد شده را کمکم به مخلوط افزوده و همه مواد را با هم زده تا مخلوطی یکدست درست شود.
مرحله 4 - کف قالب گردی به قطر 18 تا 20 سانتیمتر را با پلاستیک تمیز پوشانده و نیمی از مخلوط خامه را روی آن بریزید. (در صورتی که مایل هستید تک نفره سرو کنید نیازی به پوشاندن ظرف مورد نظرتان با پلاستیک نمیباشد)
مرحله 5 - لیدی فینگرها را در مابقی قهوه زده به اندازهای که فقط سطح بیسکوئیتها با آن تماس پیدا کند، سپس روی مخلوط خامه بگذارید تا سطح آن را کامل بپوشاند.
مرحله 6 - مابقی مخلوط خامه را روی بیسکوئیتها ریخته و دوباره روی آن را با لیدی فینگرهایی که در قهوه زدهاید پر کنید، سپس روی آن را پوشانده و برای 6 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
مرحله 7 - تیرامیسوی آماده شده را در ظرف مورد نظر برگردانده، روی آن را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده تزئین کرده و سرو نمایید.
نکات
* لیدی فینگر را میتوانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید و یا از کیک اسفنجی برش خورده یا نان شیرینی لطیفه که با پودر کاکائو آن را شکلاتی رنگ درست کردهاید، استفاده نمایید.
* خامهی فرم گرفته را نیز میتوان از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کرد و به مقدار لازم از آن جدا کرد سپس بعد از کمی نرم شدن با همزن آن را زد تا جایی که جای پرههای همزن روی آن بماند.
* به دلخواه میتوانید از مقداری پودر کاکائو داخل مخلوط خامه نیز استفاده نمایید. هم چنین میتوانید این دسر را به صورت تک نفره سرو نمایید.