دیروز، 17:55
(آخرین ویرایش در این ارسال: دیروز، 18:26، توسط ☪爪尺.山丨几几乇尺☪.)
گزارش کار
برای زیست یازدهم فصل ۱ کلاً گفتم نمیخونم چون اصلا باهاش میونه خوبی ندارم ولی با اینکه چیز نیست ولی گفتار ۲شو خونده مربوط به مغز و مخچه و اینا بود اونو خوندم یه گفتار فصل ۱ یازدهم فصل ۲ یازدهم کامل خوندن فصل ۳ شو تا نصفه خوندم بعد یازدهم بود اینا زیستش فیزیک یازدهم همون فقط فصل یکو شروع کرده بودم بخونم یعنی اونم حتی میگم تا نصفه خوندم کامل نخوندم فیزیک یازدهمو بعد شیمی یازدهم فصل یکشو خوندم فقط یه بخش داره بخش در باز درصدی اونو نخوندم که اونم مسئلهایه یه جزوه جدا کلاً دارم واسه اون این واسه یازدهمم بود
برای دهمم زیستشو کامل خوندم خب یعنی زیست دهم فصل ۱ تا ۶ در واقع ۷ تا فصلها ۷ آره ۷ تا فصله ولی من فصل ۱و خوندم تا فصل یعنی آخر فصل ۵ کامل خوندم فقط یه بخشهایشو یادم رفته واسه زیست خب زیست دهمه اونا رو باید یه دوره کنم یعنی نیاز به دوره دارم مثلاً از فصل ۳ یه گفتارشو نخوندم اونم مثلاً یا یادم رفته اینجوریه ولی خوندم بعد فیزیکشو فیزیک فصل ۱ و ۲ کلاً ۴ فصل دهم همه رو خوندم تو فصل ۳ فصل ۴ش مونده شیمیشم فصل یکو خوندم فصل ۳شم خوندم فصل ۲ش مونده
دوازدهمم که تازه شروع کردم دارم میخونم همین دیگه یازدهم دهم یازدهم بیشتر خونده بودم که گفتم ولی دوازدهم کمه چون تازه شروع کردمش کم خونده
فرهنگیانم که هنوز نرفتم بیرون یعنی باید برم بیرون پرینتشو بگیرم بعد احتمالاً فرهنگیانم امروز یا فردا میرم میگیرم فرهنگیانم میخونم ولی تستاشو زدم دیگه اون هوشهایی که بلد بودم و دیشب زدم دوباره امروزم میخوام تست بزنم بعد شاید اصلاً حالا شروع کنم همون دینیمم بخونم فعلاً روی کتابم بخونم دینیمو