04-05-2024، 10:32
(26-04-2024، 13:37)ᴀʀмɪss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همه خانواده ها اپلش مخالفن بعدش شل میکنن
(26-04-2024، 13:31)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آقا عالی آقا![]()
سلاااام بر دانشگاه آزاد
خانواده با دانشگاه ازاد قشم مخالفن
ایشالا تیر
تیر فقط زبان ثبت نام کردم

ایشالله موفق میشی عارفه جات

(26-04-2024، 13:48)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دقیقا بخاطر همون "خاله که نه" لقبت شد عمه
(26-04-2024، 10:01)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وای عمهD:
DDDDD:
عزیزی عمه جان ( اواخر عمه صدات میکردم نه ؟ )
![]()
نه همینا بسمه زیبا تر نمیخوام v:
اصلا یادم نبود
جدا چرا عمه?._.
خاله که نه ولی زندایی و زن عمو اینا چشونه که انتخاب نشدن
می رم برا یکی دیگه زیبا تر میگم
(26-04-2024، 13:48)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتم شاید پشت کنکوری هستی(استیکر کاکا سنگی)
حتما دوازدهمم که کنکور داشتم ...

(27-04-2024، 6:24)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@Mohlek
حاجی کلیدهای این دبیره درسته به نظرت؟
داش من برا جواب دادن به اینا زیادی پیرم ...