10-10-2022، 21:07
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-10-2022، 21:15، توسط THEDARKNESS.)
(10-10-2022، 17:16)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-10-2022، 17:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدایی تو ۲ ساعت چی میگید؟ فکتون درد نمیگیره؟ گوشاتون چی؟
غیبت میکنن فک کنم
واقعا شاید . وگرنه مگه چقدر میشه از خودت حرف بزنی
(10-10-2022، 17:19)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-10-2022، 17:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در حق اون ۱۹ دقیقه و چند ثانیه بدی نکن
جون مِدی سابقه دار نیستم ، ولی خب یه مدت ندیدیم همو اینقد از اتفاقات تو این مدت گفتیم ک شد این
هر چند، تا زمانو دیدم وحشت کردم گفتمش بقیه حرفا بمونه برا بعد ، سر دردم گرفته بودم
(10-10-2022، 17:16)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غیبت میکنن فک کنم
عه شقا **
خوبی خوشی دختره؟
یعنی میشه گف فقط ۳۰ دقیقش غیبت بود
(10-10-2022، 17:19)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ک*شعر میگن
من با خودم یروب نمیتونم حرف بزنم :/
سه ساعت
اطلاعات سپاهه مگه
احترام خودتونو نگه دارین
مِدی یا متی؟
خداروشکر ترسیدی وگرنه شرکت ارائه دهنده خدمات از خوشحالی بال در میآورد از اینهمه سودی که بهش رسوندی . سوال مهم تر شارژ تموم نشد؟

(10-10-2022، 17:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20221010-180504-Phone.jpg
هر موقع این دوستم زنگ میزنه منو تب میگیره
(10-10-2022، 17:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نصفش غیبته
(10-10-2022، 17:19)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یعنی میشه گف فقط ۳۰ دقیقش غیبت بود
باور کن برای منو دوستام کلش غیبته
مرسی صداقت

(10-10-2022، 17:14)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-10-2022، 16:58)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عه رویا
کجایی تو؟
آره میاد
عه مِدی
انستا و فک و فامیلش فیلتر شدن ، ب لطف نوهاشون آقایون vpn خیلی کم میشه وصل شد برا همین دیگ سر از اینجا در آوردیم
مگ میشه نیاد :} ، این بچه هر چقد بخاد برا بد بودن تلاششو بکنه نمیدونم چرا تو چشمم بد نمیشه
من همون کم هم ندارم وصل بشم.