اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راز خوشمزه و غلیظ بودن خوراک لوبیای کنسروی

#1
راز خوشمزه و غلیظ بودن خوراک لوبیای کنسروی


لوبیاها را بخیسانید
برای اینکه لوبیای شما زودتر بپزد و نفخ آن گرفته شود، باید ابتدا لوبیاها را در کاسه ای بزرگ ریخته و به مدت 6 ساعت خیس دهید، در این مدت 2 مرتبه آب آن را تعویض نمایید. اگر زمان کافی برای خیساندن لوبیا چیتی ندارید، می توانید یک عدد خیار را نصف کنید و روی لوبیا قرار دهید. خیار موجب می شود که نفخ لوبیا از بین برود.

خیس کردن لوبیا

پیاز داغ و سیرداغ فراموش نشود
برای اینکه طعم خوراک لوبیا شما عالی شود، پیاز داغ و سیرداغ فراموش نکنید. پیاز و سیر را بشویید و نگینی خرد کنید و با حرارت ملایم درون تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

سس تهیه کنید
برای خوشمزه ترشدن خوراک لوبیا، گوجه فرنگی را شسته و روی تخته آشپزخانه خرد کنید. گوجه ها را مدام تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود و بعد کمی رب گوجه فرنگی را اضافه نمایید.

سیب زمینی بیافزایید
برای غلیظ و خوشمزه شدن خوراک لوبیا، سیب زمینی را پوست گرفته و بشویید و روی تخته آشپزخانه مکعبی کوچک خرد نمایید. می توانید سیب زمینی را خام درون خوراک لوبیا بریزید و یا اینکه داخل تابه ای روغن مقداری تفت دهید اما نباید سیب زمینی ها سرخ شوند. شما می توانید سیب زمینی را به صورت پوست کنده و سالم درون خوراک لوبیا بیاندازید و پس از پخت از خوراک لوبیا خارج کرده و پوره اش کنید و دوباره به خوراک بیافزایید.

خرد کردن سیب زمینی

قارچ را فراموش نکنید
قارچ ها را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود، سپس به خوراک لوبیا بیافزایید و بگذارید بجوشد تا حسابی جا بیافتد.

با ادویه طعم ببخشید
یکی از رازهای خوشمزه شدن خوراک لوبیا افزودن ادویه به آن است. می توانید برای خوش طعم و خوش رنگ شدن خوراک لوبیا ادویه هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه نمایید. دقت کنید استفاده از زردچوبه و مقداری زیادی رب رنگ خوراک لوبیا را تیره می کند. در صورت تمایل برای طعم دادن به خوراک لوبیا می توانید کمی پودر دارچین و پودر سماق و گلپر به این غذای سالم اضافه کنید.

آرد گندم لعاب لوبیا را بیشتر می کند
برای غلیظ شدن خوراک لوبیا مقدار کمی آرد را به همراه 1 قاشق غذاخوری روغن داخل یک تابه کوچک تفت دهید و سپس به خوراک لوبیا اضافه کنید تا غلیظ تر شده و آبکی نباشد.

آرد گندم

اجازه دهید خوراک لوبیا خوب بپزد
همانطور که می‌دانید غذایی خوشمزه تر است که حسابی جا افتاده باشد، پس بگذارید خوراک لوبیا شما خیلی خوب بپزد. برای سرعت بخشیدن به روند پخت خوراک لوبیا می توانید آن را در زودپز به صورت نیم پز بپزید و سپس سس، قارچ و... خوراک را به صورت جداگانه تهیه کنید و با لوبیا ترکیب کنید و دوباره برای چند دقیقه روی گاز قرار دهید تا جا بیافتد.

نکات دیگر برای طعم بخشیدن به خوراک لوبیا
برای طعم دادن به خوراک لوبیا می توانید از آب لیمو ترش تازه یا سرکه استفاده کنید.
برای بخشیدن طعم و عطر فوق‌العاده به خوراک لوبیا استفاده از یک عدد فلفل دلمه ای مناسب است.
برای اینکه خوراک لوبیای شما عطر و طعم بی نظیری داشته باشد، اضافه کردن مقداری جعفری خرد شده به خوراک لوبیا عالی است.
می توانید برای بخشیدن طعم به خوراک لوبیا در زمان پخت لوبیا کمی آب قلم به آن اضافه کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط موناجون خوشگل
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
راز خوشمزه و غلیظ بودن خوراک لوبیای کنسروی - Realbadal - 02-03-2022، 19:25

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  “غذای بدون برنج” (15 پیشنهاد عالی و خوشمزه )
  فرمول مخفی ادویه ماهی های خوشمزه رستورانی
  ماکارونی خوشمزه با سس بشامل عربی
  طرز تهیه سالاد آمریکایی خوشمزه:
  تالار عکس های خوشمزه
  راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی
  7 پیتزای خوشمزه و محبوب در ایران - فر پیتزا ریلی
Brick طرز تهیه آب نبات چوبی خانگی خوشمزه!
  کباب پز تابشی خانگی – آموزش پخت کباب رول خوشمزه در خانه
  کباب پز تابشی – طرز تهیه جوجه کباب حلزونی خوشمزه در خانه

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان