امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اینجوری قهوه بخورید که نابود می شید!

سلام به همه شما دوستان عزیز خودم
من به تازگی عضو فروم شما شدم و واقعا از مطالبتون لذت بردم.
من یه تینجر 18 ساله هستم و به شدت به مباحث قهوه و باریستا و کافی شاپ علاقمندم. خیلی زیاد دوست دارم کافی شاپ بزنم و در آینده کافه من شم و باریستا رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم. یه روز همین طور که سایت های مختلف رو برسی می کردم که در باره قهوه اطلاعات بیشتری رو به دست بیارم با سایت پاپی کافی آشنا شدم که مقالات زیادی رو در حوزه آموزش باریستا و بارنتدری به صورت رایگان توی پیجشون قرار دادن و من با مطالعه اون مطالب به اطلاعات مربوط به کافی شاپم خیلی اضافه شد و تونستم به راحتی در عرض مدت زمان خیلی کوتاهی تمام مقالات رایگان بسیار جذاب و ارزشمندشون رو مطالعه کنم. در اونجا فهمیدم که خوردن روزانه یک فنجان قهوه مفیده اما زیاد تر آن باعث ضرر می شه و خطراتی از جمله اعتیاد رو به همراه میارهه
و قصد دارم که به زودی زود دوره آموزشی هم که در سایتشون قرار ادن رو تهیه کنم و بعد از تمرین کردن و درست کردن همه مواردی که آموزش میدن، حرفه ای شما و خودم هم بعد از کافه من شدن، کافی شاپ یزنم و سایت فروش دوره بزنم چون می دونم علاقه مندان به این علم تعدادشون زیاد هست تا بتونم بهشون کمکی کرده باشم توی این حوزه.
به شمام پیشتهاد میدم اگر دوست دارید اطلاعات کافی شاپی خودتون رو افزایش بدید، حتما حتما این سایت رو بررسی کنید و ازشون بهره ببرید و در ابتدا مطالب رایگانشون رو مطالعه کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اینجوری قهوه بخورید که نابود می شید! - danial89 - 31-01-2022، 16:08

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان