05-01-2022، 17:16
ویدیوی LoveStay# در سیام دسامبر منتشرشد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://youtu.be/UcKxI5IdScY
عبارتی که هیونجین28 آپریل 2019 ساخت و الان باهاش یه آهنگ ساختن و به استی تقدیمش کردن
هیونجین میگفت که خیلی وقته نامه های استی رو جمع میکنه و میخونه و ازش برای نوشتن این اهنگ استفاده کرده.
آپدیت فنشیپ استری کیدز با مسیجهای '#LoveStay'
تـرجمـه پـیـامهـا
چان: آخر 2021 شده. وقتی به عقب نگاه میکنم، 2021 سال هیجانانگیز و پر از شادیای بود
ولی بعضی وقتا حس میکردم یه چیزی کمه
از صددرصد احساس میکنم فقط 50 درصدش پر شد؛ راستش اگر میتونستیم شما رو ببینیم 50 درصد باقی مونده هم کامل میشد. این خیلی خیلی ناراحتم میکنه. میخوام استی رو ببینم، دلم خیلی برای استی تنگ شده.
سال 2022 به زودی میاد، و برای همتون بهترینها رو برای سال پیش رو میخوام. کلی غذاهای خوشمزه بخورین، و سالم بمونین
بهم قول بدین که سالم میمونین، اوکی؟
بای~
لینو: به سال گذشته که نگاه کنیم فکر کنم اتفاقای زیاده افتاد. کینگدام رو برنده شدیم. ثاندرس منتشر شد و جایزهی بهترین اجرای امسال رو گرفتیم... حتی فکرشم نمیکردم همچین جایزهی بزرگی رو ببریم وقتی جایزهی روکی سال رو برنده شدیم؛ ممنونم که یه سال فوقالعاده بهمون دادید. امیدوارم همیشه سلامت باشید و بیاید خاطرات خوب بیشتری رو باهم بسازیم. بای!
چانگبین: واقعا دلم برای دیدن استی از روی استیج تنگ شده. شما هم همینطور، درسته؟ استیها هنوزم بالهای منن و من، چانگبین، میخوام بالهای استی باشم. بیاین با هم سال بعد بالاتر از این پرواز کنیم؛ استی، خیلی دوستتون دارم. دلم براتون تنگ شده، لطفا یکم دیگه هم منتظرمون باشین. بای~
هیونجین: چیزهایی که وقتی به استی فکر میکنم به ذهنم میان؛ ۱ آگوست، کنسرت، نامههایی که برام نوشتین. وقتی به اینها فکر کردم، متوجه شدم که من توی تمام فصلها دوست داشته شدم و این باعث شد توی لیریکسم از این فصلها استفاده کنم و با لیریکس ترکیبشون کنم. اگر میتونستم حین اینکه میکروفون رو نگه داشتم شخصا اینو بهتون بگم، خیلی بیشتر تأثیرگذار بود مگه نه استی؟ تا روزی که دوباره همدیگه رو ملاقات کنیم، بیاید باهم تحمل و صبر کنیم، اوکی؟
هان: استی سلام~ بهتر میشد اگه میتونستم کار دیگهای جز فقط خوندن انجام بدم. حقیقتا تنها کاری که الان میتونم بکنم اینه که ویدیوهایی مثل این بگیرم و باعث میشه یکم قلبم سنگین بشه(ناراحت بشم). لطفا توی سال ۲۰۲۲ هم بهمون عشق نشون بدید و حمایتمون کنید. ماهم سخت تلاش میکنم تا تبدیل به استری کیدزی بشیم که استی دوست داره. تا روزی که بتونیم توی کنسرت با همدیگه انرژی صرف کنیم فایتینگ! دوستتون دارم!
فلیکس: متاسفانه ما نتونستیم خیلی زیاد استی رو ببینیم. به همون اندازهای که ناامید کنندهست لحظههای خوب وجود دارن. استیهای ما همیشه میدرخشن و به لطف استی، ما هم تونستیم بدرخشیم؛ خیلی ممنون که برای ما صبر کردین. امیدوارم بتونیم کلی خاطرات خوب بسازیم با هم و به خوبی زندگی کنیم. بعدا میبینمتون، بای~
سونگمین: من یادمه که اعضا و خودم، با فکر نشون دادنِ سایدِ بهتری از خودمون به استی، چقدر سخت کار میکردیم و آماده میشدیم. امیدوارم امسال کلی خاطرات خوب به استی داده باشیم و امیدوارم لحظهای که بتونیم با همدیگه بخندیم و لذت ببریم. بالاخره سال بعد میاد. ما همیشه اینجا میمونیم و به سخت کار کردن ادامه میدیم، پس لطفاً با ما بمونید؛ استی، بابت امسال ممنونم و لطفاً سال دیگه هم حمایتمون کنید، بای.
آیان: ما توی موزیکشوها جایگاه اول رو بهدست آوردیم و امسال کلی رکورد جدید توی حرفهـمون زدیم. با تشکر از استی، امسال پر از خاطرات خوب بود. الان ۲۰۲۲ داره میاد و من کاری میکنم تا ۲۰۲۲ برای استیِ ما پُر از خوشحالی باشه. لطفا جای دیگهای نرید وکنار ما بمونید. ما حتی جنبههای بهتری از خودمون بهتون نشون میدیم! شما برای من خیلی با ارزشید. ممنونم و در طول ۲۰۲۲ هم با ما بمونید، بای♡
#StrayKids
—➻ T.me/STRAY_KIDSمنبع ترجمه
بنگ چان هم گفته بود که هرکسی که به هشتگ lovestay فکر کرده، آدم خوبیه (: