(01-12-2021، 18:08)ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-12-2021، 13:42)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بابا خوشم نمیاد ولش
اها
از مرتضی مودب پور خوندم کارش یکه واقعا
برترایی ک خوندی رو یادت نی؟
اره خیلی وقته ک پره ، چون میدونم کسی بم پیام نمیده خودمو با خالی کردنش خسته نمیکنم ^^
خب من دوستش داشتم...و خب يكي علاقه داره نبايد ايتطوري بگي كه..
منم دوستش دارم
(01-12-2021، 15:20)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پ چر اصرار داري اين درسته._.
حوصله ندارم بگم چرا و چقدر مهمه
خب دوسش ندارم ، اوک ببخشید
ب جز رمان های قدیم
از رمان های جدید
اره خودشو پگاه و هما پور اصفهانی و ارام رضایی و ی چن تایی واقعا قلمشون عالیه
(01-12-2021، 18:28)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-12-2021، 18:08)ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چون درسته.
خب من دوستش داشتم...و خب يكي علاقه داره نبايد ايتطوري بگي كه..
منم دوستش دارم
پ چر اصرار داري اين درسته._.
غلط نیست
(01-12-2021، 13:42)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بابا خوشم نمیاد ولش
اها
از مرتضی مودب پور خوندم کارش یکه واقعا
برترایی ک خوندی رو یادت نی؟
اره خیلی وقته ک پره ، چون میدونم کسی بم پیام نمیده خودمو با خالی کردنش خسته نمیکنم ^^
عه اینجا بود که
تقصیر رومیناس رو اونم نقل زدی برای من اطلاعیه اومد فکر کردم جفتش برای اونه
ببخشید
نمیبخشم