15-11-2021، 21:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-11-2021، 21:04، توسط Prometheus.)
(15-11-2021، 19:53)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2021، 11:57)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلاس شیشم بودم فکر کنم...خیلی تو فاز اجنه و اینا بودم...بعد یه حموم عمومی قدیمی تو روستامونه میگن توش جنه
با دوستام هماهنگ کردیم رفتیم اونجا احضار جن =|
بعد یکی از دوستام فندک باباشو اورده بود..میگفت اوردم از خومون دفاع کنیم .__. منم خر گفتم قبول
اقا شروع کردم به خوندن یه سری چرت و پرت که صداها زیاد شد D:
بعد یه دفعه یه چیزی به طرفم پرت شد از ترس داشتیم میمردیم دویدیم بیرون دیدم علی و محمد که قرار بود بیان وایستادن دم در دارن مارو میترسونن._.
بعد رفتیم توی زمین که پره علف خشک بود...
رفیقم با فندکش یه تیکشو روشن کرد گفت عوعوعو مثلا ماشین اتیش نشانیه =|
اره ماشین اتش نشانی کل زمینو اتیش زد =|
مهدی خاطره خاک برسریم دارم بگم؟ D:
زیادی کنجکاو شدم!:|
خاک برسریا؟ نمیگم برات.
(15-11-2021، 20:37)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-11-2021، 19:50)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم ازینا
اوفففف جوووووون
(10-11-2021، 20:37)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه واقعا خوبم... D':
اووو.سرت شلوغه پس
ماهم اینقد خبرا کمه که نمیدونم چی سرهم کنم بت بگم
زهرمااار و این سه تا نقطه
اره خیلی. خیلی زیاد ): تازه سرما هم خوردم الان، البته خانواده میگن سرماخوردگیه من میگم کروناست.
بگو بگو من خودم میگیرم چی به چیه .-.
:/
اخی...خوب مبشی
البته الان خبرا خیلییی زیاد شد