25-10-2021، 21:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-10-2021، 21:40، توسط THEDARKNESS.)
(25-10-2021، 20:56)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من در حد هزارش میتونم اسپانیر بشم
@THEDARKNESS
اره جدیا.میدونم که خودت اسپانسرمون میشی.
+
@Mohlek
امروز دبیر فیزیکمون به یکی از بچه ها که داشت چرت و پرت میگفت درمورد یه فرمول گفت بچه بیا پایین سرمون درد گرفت :|
نمیتونم هضمش کنم لعنتی
(25-10-2021، 21:09)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حس خفه شو ازش گرفتم
(25-10-2021، 19:53)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسي از راهنماييت حتما ازش استفاده ميكنم
۲ بار سپاس شدی=)
+
یه ۲۰۰،۳۰۰ میلیون این حرفا رو نداره که
حتما وارثان و پسران فراتر از گل ها رو دیدی؟
نخیر فیلمای کره ای خیلیم متنوع و جذابن
ولی خب بله بیشتر عاشقانه هاشون بین یه خر پول پسر با یه دختر فقیره قبول میکنم اینو
ولی خب خیلی جذابن
تست بزن
باید روزی ۱۰۰ تا تست بزنی از هر درس تا بتونی تو ۱۲ ام ۳۰۰ تا بزنی هرروز
(25-10-2021، 21:12)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-10-2021، 20:52)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فروشگاه ست بیول تازه کار رو ببین
هم کمدیش عالیه و عاشقانش هن داستان اروم و روانی داره
من که خیلی دوسش داشتم
+
حالا که پسران فراتر از گل هارو دیدی نسخه چینیش که اسمش باغ شهاب سنگه رو هم ببین به نظرم از کره ایش بهتره
عه باشه پس دمت گرم
یادش بخیر من تو راهنمایی یه عالمه دیدم
حواست باشه زندگیت تباه نشه
اعتیاد اوره
البته معتاد شدی بگو چند تا سریال بهت بگم دیگه کلا سمت سریال کره ای نری