09-10-2021، 4:17
(08-10-2021، 19:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام مارشمالو
خب خب و بلخره ممیرژان بر روی تخت ریاست نشست البته بنده پرتش کردم بشینه هارهارهار
ممیر یه پسردیوونه و شیطونه
اما اینو بروز نمیده و فقط اینو دوستای نزدیکش میدونن، الان من وقتی دیدم نوشتن کم حرف ترین ب قول خودش چشامo_Oشد،خیلی خیلی پایست و من هیچوقت ندیدم حرفمو بزاره تو دهنم بمونه .
داشتم چتامونو میخوندم دیدم یک بار مثل ادم حرف نزدیم ،الان ب هرکی نشون بدی ه یچی نمیفهمه ،خدایی زدیم ؟
نمیگم مغروره چون اصلا مغرور نیست فقط با هرکسی راحت نیس!حالا بیابرو ب وجودم افتخار کن تا آبروتو نبردم.
هیچوقت ندیدم از زندگی ناامید باشه و ناشکری کنه، حتی ناراحتیشو بروز نمیده و فردی درونگراست یکمم ترسوعه._.عاشق بحث سیاسیه وفعلا ک ازش خسته نشده فقط ور ور ور چیز میکنه._.کودک درونش فعاله و خودشو بزرگ نشون نمیده کلا خود خودشه تازه عاشق نی نی هم هست بچم.عه زنم بود ک
چهرش خیلی مظلوم و گوگولی و زیباست مثه اون بچه مثبتا*-*بیالپتو بکشم نینی
حالا اینجا گفته تصور از کاربران نگفته الان چطوریه
من تصورم ازت یه پسر بچه۶ساله با درون شیطون و منحرف اما برونش مظلوم خیخی
همین دیگه اگِ چیزی یادم رفته به نی نی بودن خودت ببخش
برات آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم همیشه همینطوری باشی شنگول ژون♡
خب دگ منم کوچ کنم
فعلا
هاها
من رو صندلی چیگار میکنم ._. خیلی غیرمنتظره بود ._.
از آخرم ب زور متوصل شدی این میشه اولین نشستم رو صندلی داغ از اول عضویتم ._. طعمش شیرینه
اینکه گفتی ترسوئم تو این زمینه آلرژی خاصی دارم و خب علتشم ب خودم مربوطه

ولی بسی ذوق برانگیز بودوقتی چیزایی ک نوشتی رو خوندم مرسی ک به شبهات پاسخ دادی D:
کلا تو شناخت و توصیف آدما استعداد بالایی داری آرمی ._. از mbti هم دقیق تر بود (وی علاقه وافری ب هندونه جا کردن دارد v: )
خلاصه مرسی بابت وقتی ک گذاشتی خیییلی ارزشمند بود برام حبه انگور (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کوچ بی خطر