29-09-2021، 13:11
سهند
اگه خیلی باهاش دوست نباشی یه فرد بدجنس ازش بسازی که ناراحتت میکنه
ولی وقتی باهم دوست و صمیمی میشید میفهمی این یکی از بهترین پسرای روی زمینه
تو هر شرایطی و تو سختیا میتونه کمکت بکنه
و میخواد که تو توی آسایش باشی و خیلی مهربون و دوست خوبیه
شاید از شوخیاش بدت بیاد ولی من کسیم که هیچوقت از شوخیاش ناراحت نمیشم چون میدونم قصد بدی نداره و فقط میخواد بخندونتمون
حرف دیگران براش مهم نیست و کلا دیگران براش مهم نیستن که باید بگم (خوشبحالت)
از کارایی میکنه شرمنده نیست و به گذشتش کاری نداره (بازم خوشبحالت)
گاهی اوقات واقعا از دیگران ناراحت میشه ولی به روی خودش نمیاره و کم کم فراموشش میکنه و از این تکنیک برای بیخیال بودن استفاده میکنه
شخصیت سهند شخصیت عجیب غریبی نیست و یه غول یا یه هیولا نیست اونم یه آدمه که فقط بیخیال بودن و آزاد بودن و یاد گرفته
خیلی انسان با جنبه ایه
از یه چیزی غمگینه ناراحته تنهاس همونطور که حسین گفت وقتی وارد جمع میشی یه ماسک خندان جلوی لبته
احساسات اصلیشو بروز نمیده و احساسات فرعی رو نشون میده به خوبی!
شجاعه و از دیگران و طعنه ها و حرف هاشون نمیترسه و راه خودش و میره
سهند یه فرد مهربون شجاع و دوست داشتنیه که خیلی چیزارو به من یاد داده و امیدوارم همیشه موفق باشی♥
اگه خیلی باهاش دوست نباشی یه فرد بدجنس ازش بسازی که ناراحتت میکنه
ولی وقتی باهم دوست و صمیمی میشید میفهمی این یکی از بهترین پسرای روی زمینه
تو هر شرایطی و تو سختیا میتونه کمکت بکنه
و میخواد که تو توی آسایش باشی و خیلی مهربون و دوست خوبیه
شاید از شوخیاش بدت بیاد ولی من کسیم که هیچوقت از شوخیاش ناراحت نمیشم چون میدونم قصد بدی نداره و فقط میخواد بخندونتمون
حرف دیگران براش مهم نیست و کلا دیگران براش مهم نیستن که باید بگم (خوشبحالت)
از کارایی میکنه شرمنده نیست و به گذشتش کاری نداره (بازم خوشبحالت)
گاهی اوقات واقعا از دیگران ناراحت میشه ولی به روی خودش نمیاره و کم کم فراموشش میکنه و از این تکنیک برای بیخیال بودن استفاده میکنه
شخصیت سهند شخصیت عجیب غریبی نیست و یه غول یا یه هیولا نیست اونم یه آدمه که فقط بیخیال بودن و آزاد بودن و یاد گرفته
خیلی انسان با جنبه ایه
از یه چیزی غمگینه ناراحته تنهاس همونطور که حسین گفت وقتی وارد جمع میشی یه ماسک خندان جلوی لبته
احساسات اصلیشو بروز نمیده و احساسات فرعی رو نشون میده به خوبی!
شجاعه و از دیگران و طعنه ها و حرف هاشون نمیترسه و راه خودش و میره
سهند یه فرد مهربون شجاع و دوست داشتنیه که خیلی چیزارو به من یاد داده و امیدوارم همیشه موفق باشی♥