23-09-2021، 13:22
(23-09-2021، 13:04)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-09-2021، 12:58)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نفهمیدم اینو
ناموصااااا نژاد پرستی؟
با چه دلیلی برات ثابت کنم؟
دلیل قرآنی:
إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا
خدا چنین میخواهد که هر رجس و آلایشی را از شما خانواده (نبوت) ببرد و شما را از هر عیب پاک و منزه گرداند (ذیل آیه موافق اخبار شیعه و اهل سنت راجع به شخص پیغمبر و علی و فاطمه و حسنین علیهم السّلام است و اگر راجع به زنان پیغمبر بود بایستی ضمیر مؤنث-عنکنّ-ذکر شود و به سیاق جمل صدر آیه باشد).
الف و لام معرفه یعنی تمام گناهان
دلیل عقلی:
اگه کسی از سوی خدا فرستاده میشه خودش دچار اشتباه باشه چجوری میخواد مردم رو هدایت کنه؟ به اصطلاح تو کسی که تو خودش گیره که اصلن نمیتونه کاری کنه
دیگه چییی؟؟؟؟
اره نژاد پرستی
من به خدا اعتقاد دارم ولی قرار نیست به حرفای تو گوش بدم
همه همینو میگن خدا تنها بود و هیچ دینی همراش نبود
وقتی اهل یه دین هستی چطوری میتونی مثلا یه فرد مسیحی رو قانع کنی.مثلا اگه مسلمون باشی تو بهشت خونت استخر دار میشه؟در حالی خدا هیچ تبعیضی قرار نداده بود.
حالا بگو
اصن نژاد پرست میدونی یعنی چی؟
برام مهم نیست
واقعا پرهام الان تو همچین شبهه هایی گیر کردی؟ اینارو که بچه هفت ساله هم جوابشو میدونه
خیلی سادس از کشیش مسیحی میخوام از انجیل برام نسب حضرت عیسی (ع) رو بیاره نمیتونه بیاره چون دینشون ناقصه و اصل و نسب حضرت عیسی رو پیامبر ما به همه نشون داد بعدشم منظورت از تبعیض چیه؟