08-09-2021، 9:52
(06-09-2021، 0:48)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه باحالیه ، دوس داره بقیه فک کنن بزرگه ولی خب کوچولو موچولوهبا حقیقت کنار بیا .
یا کلا بیخیال طرف میشه یا کاملا باهاش صمیمی میشه برا رابطه هاش حد وسط نداره .
ب چیزی گیر بده پدر ادمو در میاره ، و اگ از چیزی عصبی بشه پ.خ و پیام ناشناس طرفو ب رگبار میبندهو چن ساعت بعد یا فوقش یه روز بعد اروم میشه بچه مودبیه کلا ^^
به حسین علاقه شدید داره [منظورم رفاقته ] ی بار پ.خ اشتباهی ک باید میرسید دست حسین دست من افتاد خدایی فک نمیکردم اینقد دیگ با حسین صمیمی باشه ک بیاد اینشکلی باش حرف بزنه![]()
در کل متفاوته همیشه با ساز خودش میرقصه و بعضی اوقات برا خودش مشکل میتراشه ، انگار طولانی شد![]()
موفق باشی :]
باحال که خودتی هوووو خیلی هم بزرگم نه حالا که فک میکنم خیلی کوچیکم و فک نکنم تو این دنیای عجیب غریب بتونم بزرگ شم آره حق باتوعه
خوب آره دیگه الان اگه با یکی حد وسط باشم بعد ازش انتظار پیدا میکنم بعد میبینم اندازه پوست خیار بم اهمیت نمیده بعد باعث میشه رفیق شیشام هم خراب شن تو دیدم
باو بیخیال این وقتی از کوره در رم اینجوری میشه باور کن دست خودم نیس اما خوب ناشناسو بات مخالفم چون ناشناس فقط جون میده توش سوالای سمی بپرسی

منو و حسین از یه مادریم چی فک کردی تو؟ داداش شیشمه حسین

آره اینو بات موافقم ولی سعی میکنم به دور و بریام اهمیت میدم و اینو کاملا باهات موافقم و مشکلای خیلی بزرگی واس خودم میتراشم
مرسی بابت نظرت زیبا بود
تو هم موفق باشی