(31-08-2021، 9:18)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-08-2021، 9:16)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبم شکر
نه همون اول ک اومدم رفتم تایپک تغییر اسما رو ی چک کردم دستم بیاد چی به چیه اینجا^^
به حسام رفتی،اونم مثل تو باهوشه
چرا نبودی؟
تیکه قشنگی نبود حسام واقعا باهوشه:/
ی امروزو هستم فقط
دارم درس میخونم مثلا
(31-08-2021، 9:49)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-08-2021، 8:15)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یادته؟
در روز ۷۵ تا فوت میشن فقط
ن بابا عراق چرا بیا بریم کویت .____.
مرسی
ایصیر ابو عمه خدیجه هم
نم نمتو ابرا قایم شده بودم._.
چطوری؟
تو باشی خوب میشیم ما (:
چیو؟
عزیزم^.^
(31-08-2021، 10:22)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-08-2021، 8:12)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لیش تبکین یا بنتی العزیزه؟:/
درسته بدبختن ولی آره داره:/
انسی
انتی شلونچ؟
انسی؟
زینه الحمدلله
(31-08-2021، 10:24)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-08-2021، 8:15)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در روز ۷۵ تا فوت میشن فقط
ن بابا عراق چرا بیا بریم کویت .____.
مرسی
ایصیر ابو عمه خدیجه هم
نم نمتو ابرا قایم شده بودم._.
چطوری؟
♡
ایی اتذکر :] الله یطیهم الصبر
هووووم