امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلایل ادامه جنگ بعد از فتح لهستان1

بنده کتاب فاجعه لنین گراد را برای این امر معرفی میکنم که درا ن صداقت را نوشته و ترجمه ذبیح الله منصوری است در این شهر روزی 2500 نفر بر اثر قحطی در سال 1942 خصوصا زمستان میمردند ولی حاضر به تسلیم شدن نبودند البته سیاست های غلط دست اندرکاران شوروی نقش بسیار بیشتری نسبت به اصل محاصره داشت زیرا مواضع شهر لنین گراد برای نابودی بمباران نمشد و فقط برای تضعیف روحیه مردم مقام این شهر بود(ار انجا که من با مطالعه کتاب های خلبانان مختلف معنی بمباران یک شهر را درک میکنم بمباران یک شهر یعنی انچه در هامبورگ و درسدن اتفاق افتاد این شهر ها با خاک یکسان و مردم در پناهگاه های خود ذوب میشدند در حالی که در لنین گراد مخصوصا در زمستان روزی 4 تا بمب به مواضع غیر نظامی میخورد به عنوان مثال) و تسلیم انها ولی نوسینده روسی این کتاب مینویسد اگر المانها به جای این بمبها نان میفرستادند مطمئنا اثر بیشتری داشت!اما سیاست های غلط این بود که مثلا به دستور استالین تمام مزارع سیب زمینی را اتش زدند بدون اینکه از سیب زمینی ها استفاده بکنند چون به دست المانها نرسد ! به گفته نوسینده تمام 4 میلیون شهروند اطاعت کردند که البته به احتمال زیاد این کتاب تحت تصرف سانسور های دوران شوروی نوشته شده! ولی نمیتوانم بگویم حتما هم همینطور بوده یا اصلا نمیتوانم بگویم این در دوران شوروی بوده یا نه ولی اطاعت 4 میلیون اعم از کشاورز و ..... کمی نا معقول است
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

دلایل ادامه جنگ بعد از فتح لهستان1
عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دلایل ادامه جنگ بعد از فتح لهستان1 - 1939 - 07-11-2012، 15:20

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان