26-07-2021، 22:59
(26-07-2021، 22:50)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من اونو
(26-07-2021، 22:48)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هفت؟؟؟
برا من ۳۰شده
![]()
تف
سوالارو اصلا درست فهمیدی؟
فقط اون سواله که گفته بود بیشتر از حد گذشته گریه میکنید؟؟ من دنبال یه گزینه بودم که هرچقد زور میزنم گریه م نمیاد
بیشتر از قبل گریه میکنم زدم
(26-07-2021، 22:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2021، 22:46)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چند تا سوال اولشو دیدم
لعنت بهت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://esanj.ir/online-depression-test
تورو خدا این تستای مزخرفو نزنین
استاندارد نیست
گزینه های سوالاشو دیدی؟ این تست فقط برای فسرده ها طراحی شده بود . تو گزینه هاش فقط یکیش بد نبود. بقیشون همه بد بودن
فقط هم اومده جنبه ی خود نگری گذاشته واسه تست و خیلی تک بعدی بود
مگه تشخیص افسردگی سادست؟ یارو پروفسور روانشناسی بالینی میگفت بعد ۳ جلسه درمان بازم نمیتونی بگی بیمار صد در صد افسردگی داره
مگه الکیه ؟ ._.
ینی ندارم ؟):