22-07-2021، 23:05
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-07-2021، 23:06، توسط فرنودِ بن گیومرث.)
وقتی ازم درخواست کردی که این جا چیزکی برات بنویسم ، متوجّه شدم نسبت به هر آدمی که این جا فعّالیّت می کنه کم تر باهات هم صحبت شدم.
فکر می کردم این مشکل منه و به پروفایلت سر زدم و ارسال هات رو نگاه کردم تا بیش تر بشناسمت. ولی باز هم چیزی دست گیرم نشد.
این جا که اومدم دیدم همه تو رو کم حرف می شناسند.
می دونی این خیلی با ارزش تره. حداقّل از دید من. این جا هممون خیلی حرف می زنیم و تو برعکس ما ، احتمالاً چیز هایی درونت داری که بیانشون نمی کنی. معاشرت با تو چیزی نیست که همه به دستش بیارند. اگر شما یاقوتی هم داشته باشی در معرض همگان نمی ذاریش.
من فکر می کنم تو به مثابه یک یاقوتی که ندیدمت.
حالا چرا این قدر هندونه گذاشتم زیر بغلت؟ چون کلام همه چیزه و تو کلامِ گیرایی داری.
دنبالِ حاشیه نیستی. به هر دری نمی زنی تا چیزی رو ثابت کنی .
امیدوارم تندرست و سلامت باشی.
فکر می کردم این مشکل منه و به پروفایلت سر زدم و ارسال هات رو نگاه کردم تا بیش تر بشناسمت. ولی باز هم چیزی دست گیرم نشد.
این جا که اومدم دیدم همه تو رو کم حرف می شناسند.
می دونی این خیلی با ارزش تره. حداقّل از دید من. این جا هممون خیلی حرف می زنیم و تو برعکس ما ، احتمالاً چیز هایی درونت داری که بیانشون نمی کنی. معاشرت با تو چیزی نیست که همه به دستش بیارند. اگر شما یاقوتی هم داشته باشی در معرض همگان نمی ذاریش.
من فکر می کنم تو به مثابه یک یاقوتی که ندیدمت.
حالا چرا این قدر هندونه گذاشتم زیر بغلت؟ چون کلام همه چیزه و تو کلامِ گیرایی داری.
دنبالِ حاشیه نیستی. به هر دری نمی زنی تا چیزی رو ثابت کنی .
امیدوارم تندرست و سلامت باشی.