اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رمــانِ |ســـوگند بــه دســـت هـــایـت|

#مبهم
از پشت پنجره نگامو دوخته بودم به منظره زیبا و فکرم سوی گذشته بود. نمیدونستم میتونم پیداش کنم یا نه و آرزومو با خودم به گور میبرم.

نفس عمیقی کشیدم و قهومو مزه مزه کردم که صداش منو از افکارم کشید بیرون-مامااااان من دارم میرم.

با عجله از اتاقم رفتم بیرون.هنوز یك ماهى نشده كه برگشته ولى دوباره داره مى ره. چقدر دوسش دارم...

سفت بغلش کردم پیشونیش رو بوسیدم و به خدا سپردمش...

#شخصیت اصلی#
نرم دستمو رو شکم برجستم کشیدم و خودمو لوس کردم. با لحن لوس و عشوه خرکی گفتم-بهزااااااااد من آلبالو موخواااام!

نگامو دوختم بهش لب پایینیمو دادم جلو و گفتم-عشقم؟ ویار دارمممم!

خدا می دونست چجوری جلو خودمو گرفته بودم که از خنده پخش زمین نشم. نگاهم رو دوختم به بچه ها که از خنده کبود شده بودن؛ خودمم خندم گرفت.

بین خنده هامون چندتا تقه خورد به در و یه دفعه باز شد. با دیدن سحری فوری پشتمو کردم بهش که اون شکم گنده رو نبینه.

سحر-بچه ها چهار ساعته صداتون میکنم. بیاین پایین نهار آمادست!

وقتی دید من هنوز همونجور پشت بهش واسادم مشکوک گفت-واسا ببینم تو چرا برنمیگردی؟

لبمو به دندون گرفتم نخندم و همونجور ثابت واسادم که گفت-آروش با تو اماااا برگرد ببینم

منم بدون خجالت برگشتم سمتش که با چشمای قلمبه نگام کرد. دوباره لحن لوس بهارو به خودم گرفتم

و با صدای نازک و عشوه خرکی گفتم-واااا بهزاد به مامانت بگو اینجوری نگام نکنه هاااا!!!!! بخواد مادر شوور بازی در بیاره من طلاق میگیرم....

دوباره نگاهی به بچه ها انداختم که کبود شده بودن رو تخت من بالشو از زیر پیرهنم در آوردم و شوت کردم سمت بهزاد که صاف خورد تو صورتش. بعد برگشتم سمت سحر که با تعجب نگام

میکرد. یه لبخند گله گشاد تحویلش دادم ،پریدم لپشو ماچ کردم-چیه زن عمو؟؟ گیج میزنی چرا؟نشناختی؟ داشتم ادای عروس آیندتو در میاوردم دیگه!
پاسخ
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، آمین ، Волшебник ، *Aɴѕel* ، itinamk ، Medusa
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
رمــانِ |ســـوگند بــه دســـت هـــایـت| - Emmɑ - 20-07-2021، 0:11

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان