18-07-2021، 23:59
(18-07-2021، 23:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به به.جالبه.
(18-07-2021، 23:54)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایف و الس جزو دستورات اسکریپتیه
ایف و الس رو من برای کد سی شارپ توی ویژوآل استودیو می زنم.
شما کجا کد می زنی و به چه زبانی ؟
تو ر زبان اسکریپتی هست هم سی شارپ هم جاوا اسکریپت که من چون تو وب و سایت و اینا دوس دارم فعالیت کنم واس همین جاوا اسکریپتو دارم یاد میگیرم
آدم با کد زدن مرض خداگونه رو درک می کنه. یه زمانی که وبلاگ می نوشتم و از کرده خودم هم دلشاد بودم یک سلسله پست داشتم راجع به همین فلسفه بافی های کد زدن که یه چرندیاتی بودند. آخر هم زدم وبلاگ رو پاک کردم ولی یه سری از متن هاش رو نگه داشتم.
چرا دارم اینارو می گم؟
شب به خیر نمیستبسی
(18-07-2021، 23:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره.
(18-07-2021، 23:54)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هوتن =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
هیچ وقت این تب تندش قدیمی نمیشه
وایییییی
البومش