امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(17-07-2021، 1:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:22)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون جاه نظامی اومدم . 
اوو ورودی 98 ای ؟ ((: شما باز از من 97 ایا بیشتر سوخت دادین . ما بعد 3 ترم فهمیدیم دانشگاه چی به چیه یدفه کرونا اومد . اگه ترم بعد حضوری بشه دو ترم داریم که ردیفه ..
شما تازه باید بشناسین دانشگاه چه خبره .. بیشترین سوختو دادین ((: 
حالا که گفتی بزار منم بگم.. کراش منو کل داشنگاه میخواستن . دیدم از من بالاتره کشیدم کنار تا اینکه تو مجازی فهمیدم اونم رو من کراش داشت 
ولی خیلی دور بود دیگه . نرفتم دنبالش . ما سوخته ترینیم 

خیلی باصفاس اونجا

اره ۹۸ام
لنتی تااومدم عادت کنم چهارنفرو بشناسم زارت تخته شد
ما جزغاله شدیم رسما
خب ریدی یه خط میدادی یا میگرفت یا نه  ..ولی من از اخلاق پسره خوشم نیومد زیاد با دخترا بگو بخند میکرد:/ خب من پسر لوده خوشم نمیاد و مهمترین مشکل این بود سیگار میکشید-___- همین سیگارش پتانسیل اینو داشت کراش ۶۰ درصد بزنم
ردیف میشه .. سامانه ثبت نام واکسن فعال شد تا اخر تابستون احتمالا واکسینه ای. باز میشه ترم بعد 
باااااابباااا نخ دادم . خیلی هم نخ دادم . اونم نخ داد ولی بعدا شنیدم این به همه نخ میده . و با یکی بیرون دیدمش 
دنبال یه پسری که لاس نزنه و سیگار نکشه ؟ ((: باید سفارش بدی خدا گل بزنه واست هنوز همچین ادمی به دنیا نیومده ((:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - Mr.Robot - 17-07-2021، 1:29

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: