اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

علت خداحافظی مهدوی کیا از دنیای فوتبال

علت خداحافظی مهدی
چندی پیش خبر رسید مهدی مهدوی‌کیا با هامبورگ برای مربی‌گری مذاکرات مثبتی داشته است ولی حالا خبر می‌رسد، او به‌طور قطع در تابستان آینده، به آلمان و شهر هامبورگ باز خواهد گشت. مهدی در این باره به خراسان ورزشی می‌گوید: «من تصمیم خودم را گرفته‌ام. در پایان فصل خداحافظی می‌کنم و مقصد بعدی‌ام فوتبال آلمان است.» همین جمله نشان می‌دهد مهدی برای آینده نقشه راه خود را کشیده است. او تاکید می‌کند، بعد از پایان دوران بازیگری به عنوان مربی فعالیت خواهد کرد و فصل جدیدی را آغاز می‌کند؛ درست مثل وحید هاشمیان؛ «خب باید به وحید تبریک بگویم. او واقعا کار بزرگی کرد. در دوران بازیگری، بالاترین مدارک مربی‌گری را گرفت و الان هم کارش را شروع کرده. بسیار خوشحالم که این اتفاق افتاده. من هم از همین حالا می‌دانم در آینده چه کار خواهم کرد. می‌خواهم به عنوان مربی کارم را در فوتبال آلمان شروع کنم.» مهدوی‌کیا آخرین‌بار در زمان برگزاری جشن باشگاه هامبورگ به آلمان رفت. نزدیک به یک ماه از آن روز می‌گذرد. مهدوی‌کیا در زمان حضور در این مراسم، مذاکراتی با هامبورگی‌ها داشت و سرانجام برای آینده خود تصمیم گرفت. پرسپولیسی‌ها علاقه فراوانی دارند که مهدی مهدوی‌کیا را به عنوان مربی روی نیمکت خود داشته باشند. رویانیان به او گفته می‌تواند از فصل آینده و بعد از خداحافظی از فوتبال، در کادر فنی قرمزها باشد ولی مهدی گفته، برای آینده تصمیم خودش را گرفته است. هنوز لو نرفته مهدی در کدام تیم هامبورگ سرمربی خواهد شد ولی بحث روی تیم نوجوانان و جوانان هامبورگ بیشتر است. البته هیچ بعید نیست کیا کار را در تیم دوم باشگاه نیز استارت بزند و به عنوان دستیار، به این کادر اضافه شود. کیا در این باره توضیحی نمی‌دهد: «فعلا که از فوتبال خداحافظی نکرده‌ام. هر وقت این اتفاق بیفتد همه چیز را متوجه می‌شوید.» کیا هیچ علاقه‌ای به بازگشت از تصمیمش ندارد. او در پایان فصل از فوتبال خداحافظی می‌کند و دیگر تمایلی به بازگشت ندارد: «بله، من قطعا خداحافظی می‌کنم. البته دوستان زیادی هستند که لطف دارند و می‌گویند تو می‌توانی باز هم بازی کنی ولی من دیگر از تصمیم خود برنمی‌گردم و خداحافظی می‌کنم.» بدین ترتیب طرفداران هامبورگ دوباره شاهد بازگشت «میدی» به باشگاه‌شان خواهند بود. کیا محبوبیت زیادی در بندر هامبورگ دارد.
پاسخ
 سپاس شده توسط ZED AMIR
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
علت خداحافظی مهدوی کیا از دنیای فوتبال - ЩΦlբ - 05-11-2012، 15:34

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Art معرفی برنامه sofascore | دیدن نتایج زنده فوتبال
  درخواست نویسندگی در بخش فوتبال و سایر ورزش ها و زیرشاخه ها
  لو رفتن مهم‌ترین خبر فوتبال جهان در درگیری لفظی!
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  خداحافظی بغض‌آلود حاج‌رضایی با رفیق دیرینه
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  فوری: شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس تایید شد! شایعه نیست
  شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان