(04-07-2021، 23:31)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داشتم میخوندم الان که چیا نوشتن
(04-07-2021، 23:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه .____.
من فردا مینویسم .-.
نکنه فکر کردی نمیخوام بنویسم؟ -___-
خب اگه مگه میشه از تو بد گفت دختره؟
مگه اینکه دروغ بنویسم
منتظرمممم.______.
دروغ بگووو._____.
واقعا حقیقته
اصلا حرفای دل من بود بیشترش
من از تو و ملیکا هیچ بدی ای ندیدم هیچ وقت
(04-07-2021، 23:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پ.خ جواب بدهههه مسجژمسجصمژجسوسدکش
(04-07-2021، 23:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدونم خیلی وقته نیستم باز >.<
ببخش منو
منم منم >.<
چطوری ؟ خوبی ؟ امروزت چجوری گذشت؟
بیشترررررررررررر بیااااااااااااااااااااااااا)))))))))))))ک
نظری ندارم.خسته کننده بود فقط
همش حرص
(04-07-2021، 23:34)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-07-2021، 23:30)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی خیلی خیلی باحاله^^
قسمت ۳ ام الان
خوش به حالت
+
مدیر جان زندگیم یک نواخت شده تصمیم همین الان یهویی تصمیم گرفتم اذیتت کنم بنم کنی نظرت چیه؟
@*VENUS*
من هیچ وقت سوگلیمو بن نمیکنم که ^^