30-06-2021، 20:13
(30-06-2021، 18:07)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فحش که کار بچه های بده ولی خب یه جمله گنگی واست نوشتم :V
@Musalick
فحش بیصدام رو پر کن
(30-06-2021، 18:14)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رو قسمت نمایش پیام زیر همون صفحه بزن
(30-06-2021، 18:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@τοxικ
این چرا بن شد؟
عمو صابر بنش کرد
یه حرفی به اعضا فلشخور به صورت ناشناس زد و پاک شد اون پیام عمو صابر هم باهاش برخورد کرد
@Musalick
حالا از کجا باید نگا کنم چی نوشتی؟
(30-06-2021، 18:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@τοxικ
این چرا بن شد؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهدی جان حداقل بهم سلام میکردی والا من نمیدونم چکار کردم که اینجوری فحش کشم کردی اما خوب نظر لطفته مرسی از نظرت
(30-06-2021، 19:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دمت گرم
(30-06-2021، 19:46)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره ایول همینه.
تا بفمم کدومو میخوای بکشی
اجباریه؟
حسام و فرنود رو میکشم
خلاص کن مارو
(30-06-2021، 20:03)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-06-2021، 15:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه ادمینا بن نمیکردن منم یچیزی بت میدادم![]()
این بنده خدا ارسالش تبلیغ بود، من ویرایشش کردم
(و البته امیدوارم منظورت دادن آگاهی های کافی در باره قوانین انجمن بوده باشه)
آره بابا کارت درسته :V