30-06-2021، 13:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-06-2021، 13:36، توسط فرنودِ بن گیومرث.)
(30-06-2021، 13:31)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مراجعین پدر بیش تر زوجین هستند برای مسائل زناشویی و روابط بینافردی میاند پیششون.
(30-06-2021، 13:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو چه زمینه ای ؟
پدر من روانشناس بالینیه.
بابای من لیسانس مشاوره داره ولی خیلی پیچیدس
درباره رفتار های عجیب دختر داییمه پدرتون میتونه کمکم کنه؟
ولی اگه برام بیش تر توضیح بدی و برای پدر بگم قطعاً آشنا دارند ولی تهران.
(30-06-2021، 13:32)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راست می گی .
(30-06-2021، 13:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
والا 173 هزار و پونصد تومن برام مونده.
منتظرم عمه هام کادوشون رو بدند موجودیم پر شه.
چه قدر انگل گونه زندگی می کنم و پول در میارم.
بدبختیش همینجاس دیگه. وقتی خود آدم یه درآمدی داشته باشه دیگه خونواده نه تنها هیچی به آدم نمیدن بلکه انتظار کادو و شیرنی واسه مناسبت های مختلفم دارن :/ پس انگل خوب است.
پس انگل می مونیم.
(30-06-2021، 13:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.می پیچیدیشون لای همون پتو پلنگی با ساعت می زدیشون.
(30-06-2021، 13:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تازه لاشخورا پتو پلنگی و ساعت میاوردن اصن
تو چه زمینه ای ؟
پدر من روانشناس بالینیه.
اون کابوس رو یادم ننداز.
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
ممنونم بانو.
یه تبریک تولّد ریک اند مورتی مآبانه هم گرفتیم پس.