07-06-2021، 10:46
(07-06-2021، 10:43)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-06-2021، 10:36)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بلهو بلااا
بله.. در زندگی کلا کاری کردی؟
درس خوندم.___.
(07-06-2021، 10:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من برم ناهار بپزم..
خب برای ۴ نفر
یک پیمونه عدس بردار . ۵ آب بشورش. یعنی ۵ بار آبش کن و باز آبشو خالی کن
۵ پیمونه آب بریز تو قابلمه و عدسارو بریز داخل قابلمه
نیم ساعت بعد آبش که خشک شد و عدسا پُخت ، خاموشش کن
۳ پیمانه برنج بردار و بشورش و ۱ ساعت بذار تو آب بمونه و ۲ قاشقم نمک بریز توش و بذارش کنار تا خیس بِکِشه
قابلمه ی نچسب رو تا نصفه آب کن. بذار جوش بیاد. بعدش آب برنجا که از قبل بود رو بریز و برنجارو بریز تو آب جوش و یک قاشقم نمک بریز . ۷ دقیقه بذار بپزه و بعدش توی صافی برنجو برگردون و روش یکم آب سرد بریز . ( آبکش کردن برنج )
حالا قابلمتو بردار. تهش یکم روغن بریز و تهش سیب زمینی بچین.واسه تهدیگ
برنجو با عدسای پخته شده قاطی کن و بریز رو سیب زمینیا
نصف پیمونه آب و یک قالب کره بنداز تو قابلمه
در قابلمه رو ببند و شعله گازو نسبتا زیاد کن
وقتی بخار کرد ، شعله رو کم کن و بذار ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزه
بعدش آمادست
امروز تحریکم کردن|||:
حسین گفت هیچی بلد نیستی||:
میخوام بپزم بگم بلدم||||:✊
(07-06-2021، 10:39)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من انواع غذارو بلدم با تخم مرغ درست کنم
البته کسی از این انواع نمیخوره غیر خودم...
برو تو میتونی ! عکسشم آپلود کن که چشم حسودات کور بشه خواهررررر

فقط حواست باشه برنجت لِه نشه
نکته ی دیگه اینکه روغن عدس پلو نباید کم باشه وگرنه خیلی غذای خُشکی میشه