(03-06-2021، 21:33)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فکر میکنم همه چی نسبی باشه.
(03-06-2021، 21:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببین درسته سن تاثیر داره ولی واقعاااا با شعور بودن به سن نیست
کم ندیدم بزرگایی که اندازه یه بچه ۱۰ ساله نمیفهمن
و خیلی دیدم ۱۴ - ۱۵ ساله هایی که اندازه یه ۲۵ ساله حالیشونه
فرهنگمونم که کم مشکل نداره ._.
اندازه را چه کسی تعیین میکند
یعنی خوب و بد ، اندازه
هر کی واسه خودش ، تو ذهنش ، یه سری معیار داره دیگه . که واسه خودش درست ترینه
البته چون اینجوری سنگ رو سنگ بند نمیشه، یه سریا به عنوان نماینده دور هم جمع شد و قانون گذاری کردن.
البته که قانونم کم ایراد نداره ولی خب بالاخره مجبوریم یه چیزی رو مبنا قرار بدیم
(03-06-2021، 21:40)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.._.
(03-06-2021، 21:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینارو انگار کردن تو گونی ناگهان وارد جامعه شدنlol
ببین درسته سن تاثیر داره ولی واقعاااا با شعور بودن به سن نیست
کم ندیدم بزرگایی که اندازه یه بچه ۱۰ ساله نمیفهمن
و خیلی دیدم ۱۴ - ۱۵ ساله هایی که اندازه یه ۲۵ ساله حالیشونه
فرهنگمونم که کم مشکل نداره ._.
کی و دیدی ایدلشو بلاک کنه؟
خواهر این کارت خیلی اعصاب میخواد نه؟
(03-06-2021، 21:54)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من چیز جذابی پیدا نمیکنم -.-
به اشتراک بزار گولاخ!
(03-06-2021، 22:03)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اووووووووووو.. میدونی من چند سال دیگه ممکنه عمه بشم؟
(03-06-2021، 22:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عمه بشی ایشالله :v
قربونت برم ^^
میخواستم یه دو تا جمله دیگم بگم برات که دیدم دوستان خَز کردنش فورا
مثلا میخواستم بگم
خورشید الان درومده؟! O_O
یا تو به من لبخند زدی ؟
چون دنیام یهو روشن شد ^-^
دایی تنها کسیه که جذبه نداره :۷
جذبه رو فقط عمه داره :^
ولی خداوکیلی فحش خورت خیلی ملس میشه
خدا هیشکیو عمه نکنه
الان داداشم ۷ سالشه و من ۲۱
داداشم ۲۵ سالگیم ازدواج کنه ، من نزدیک ۴۰ سالمه
چند سال بعد بچه دار بشن، من میشه ۴۲-۴۳ سالم
تا اون بچه ۱۰ سالش بشه و اصلا بفهمه عمه چی هست، من دیگه مُردم ._.