(08-05-2021، 14:40)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بد شانس نیسم:|
خب آرش خیلی ید شانسه چون ۸ صفحه براش نظر نوشته بودم پاک شد
پسر خوبیه در کل
بنظرم نباید به خواهرت حسادت کنی اگه باهاش بسازی و گند کاری نکنی بابام اینطور نمیکنه/:
وفادار که من این ویژگی رو دوست دارم چون این آدما کمن ؛)
شوخه و خب این خوبه
میدونی افراد بالای ۱۸ سال و اونایی که بلوغ رو رد کردن دیدی از عشق قبلیشون ناراحت نیستن و کمتر ناله میکنن؟؟ پس از زندگی خودت خوب استفاده کن و به جای این چیزا شاد تر باش و آهنگای شاد گوش کن
درسته عشق واسه هر سنیه ولی تو این سن وقت تلف کردنه و حروم کردن زندگیه
اوایل خیلی بهم کمک کرد و ازین که کمکاشو نمیکوبه تو سرم واقعا خوشحالم و ازش ممنونم
آرش از آدماییه که تو این زمونه خیلی کمن
پسر ساده ای و دوست داره به بقیه کمک کنه و فک کنم افراد زیادی ازین سو استفاده کنن ولی تو همینطور ادامه بده
امیدوارم همیشه شاد و سالم و موفق باشی♥️
ممنون(:
برعکس گفتی من اصن با اون کار ندارم:|
وفادار؟تو رفاقت باشه کم نمیزارم..:|
خوشم میاد شوخ بودنو جون همش خنده وجود داره توش..
زدم پس اینا دیگ حوصله اینارو ندارم به قول محمد جو دوران بلوغه که ردش کردم:|
اهنگام هنوز دپن ولی کم کم شادم میشن
دقیقا حروم کردن وقت و نوجوونیه
خب بلد نبودی منم رو وظیفم کمک کردم ک هر ادمی وظیفشه به بقیه کمک کنه
ممنون(:
کردن ولی کم کم نمیذارم سواستفاده کنن دیگ=|
همچنین(:
(08-05-2021، 23:21)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به به ارش جان
خو اولین کسی ک باهاش اشنا شدم
خیلیم بهم کمک کرد ولی من کلی خنگ بازی در اوردم و میدونم حسابی عصبی شدی حتما
پسر خیلی باحالیه خو اینو همه میدونن
و این ک موفق باشی گل پسر^_^♡
(:
(:
بابا عصبی کجا من تازه هی بهونه میخواستم بشینم پا لپتاپ=|
ممنون خوبی از خودته(:
همچنین(:
(09-05-2021، 12:58)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آرش خیلی خوب است من یک بار با او صحبت کردم اما او بسیار خوب است چون او دو بار با من صحبت کرده است.
خوبی از خودته(:
:|