01-11-2012، 10:56
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-11-2012، 11:29، توسط Azarbayjanliam.)
نقل قول: شما هم اگر بیهوده از قاتلان ایرانیان دفاع کنید اخطار میگیرد شما خود را ترک میدانید بدانید به ان افتخار کنید اما چه کار دارید که با مدرک قرار دادن چند نفر دیوانه ایجاد تفرقه کنید؟
اگر توانستید سخنان بنده را با دلیل و منطق نقض کنید، با جان و دل اخطار را خواهم پذیرفت!
نقل قول: جناب ما مجبوریم عربی و انگلیسی یاد بگیریم به همان دلیل که شما مجبورید فارسی یاد بگیرید شما باید افتخار کنید که زبان اذری را حفظ میکنید در عین حال میتوانید با هم وطنان خودتون صحبت کنید!چه کسی شما را مجبور به فراگرفتن انگلیسی و عربی کرده است؟
شما در کنار آنها زبان مادری خودتان را نیز یاد میگیرید. مگر غیر از این است؟
تمام علوم را با زبان مادری خود یاد می گیرید و دیگر مثل یک فرزند ترک، قبل از یادگرفتن علم، نیازی به یادگیری یک زبان بیگانه دیگر را ندارید! هر کجای حرفهایم دروغ و اشتباه بود بگو!؟
ما کدام زبان آذری را حفظ می کنیم؟ الحق که اطلاعاتتان به صفر میل می کند!
افرادی مثل شما فقط دوست دارند که در رویاهایشان زندگی کنند، و حقیقتِ تلخ، برای شما تلخیِ صد چندان دارد.
نقل قول: دوست عزیز من خودم رسما تو حزب پان ایرانیست عضوم کی گفته حزب پان ایرانیست به مسائل نژادی پایبند نیست؟
اصلا ملی گرایی و پان ایرانیستی بدون نژاد گرایی معنایی نداره
بله موافقم، یکی از نمودهای عینی نژادپرستی است، آن هم در قرن بیست و یکم!
نقل قول: یعنی چی که هممون ایرانی هستیم؟
ایرانی یعنی آریایی و لاغیر
ایران یعنی سرزمین آریایی ها
ترک و عرب و مغولها در این کشور بیگانه هستن و من اونارو هموطن خودم نمیدونم
اختلاط نژادی عامل انحطاط کشور هاست
ایران کلمه ایست ترکی که بمعنی سرزمین کوچ و کوچندگان است. نه تنها نام ایران بلکه نام «کُرد» نیز ترکی و بمعنی کوچنده است. بعلاوه ترکها به کوچندگان و عشایر خود نیز کُرد (کورد)، می گویند. کلمه کورد از مصدر «کوره مک» بمعنی جریان، حمل و انتقال است. حتی این کلمه در انگلیسی بصورت (current) بمعنی «جاری، در جریان» موجود می باشد. اگر قرار باشد در این انجمن به جای شاخ و شونه کشیدن، بحث شود، حقیقت آشکار خواهد شد.
این ملل در کدام کشور بیگانه هستند؟ خواهشاً مرز این کشور خیالی را دقیقاً مشخص کنید!
چندین قوم مختلف ترک در ایران وجود دارند که بومی منطقه بوده اند و همانندی در بین سایر ترکهای جهان ندارند، ترکهای خلج و افشار، اینان فرهنگ و لحجه مخصوص خود را دارند که در بین اقوام ترک بخصوص است!
به قول یک مثل ترکی: «بؤیوک کیشینین دالیسیجان چوخ سؤز اولار» یعنی پشت سر مردان بزرگ، حرف زیاد گفته میشه!
ترک و فارس و عرب همگی تا به امروز همدیگر رو هموطن دونسته و زندگی کرده اند، و افرادی چون شما نمی توانند نظرات بی ریشه و منطق خودشون رو به هیچ یک از ملل ربط بدن.
شما خود نیز از ابراز حقیقت واهمه دارید! و در جهل مرکب هستید.
این را نیز بدانید که با خودکشی، دنیا به پایان نمی رسد!