(30-04-2021، 21:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2021، 21:26)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب میخواستم هر دومون به جمله آخرت برسیم
البته همون بهتر بهشون نگیم روشن فکر)
یکی دیگه از حالات روشن فکری شاید کوبیدن ملت ایران باشه و از خوبی اروپایی ها بگیم
من گفتم باعث محدودیت؟ باید ببینم منظورم چی بوده.
من اصلا به کسی که حجابشو رعایت میکنه کاری ندارم و به هرحال حق پوشش خودشو داره و ازونطرف هم افراد حق دارن حجاب رو رعایت نکنن
اون ژیمناستیک هارو هم باید دید ماجرا چی بوده! نمیخوام بگم نبوده جنین اتفاقی ولی گاها سواستفاده میکنن از رسانه ها.
وقتی رسانه ها ممکنه بر علیه خارجی ها سو استفاده کنن
قطعا ممکنه بر علیه مام سو استفاده کنن و بشه همین شتری که شما میگی
ببین کسی نگفته مسلمانا هر چی شد یه کتاب در میارن و یه معجون اسرارآمیز از توش در میارن
ما هم میریم دکتر
اما همین کتاب ابو علی سینا و این طب ها داره بعضی از دانشگاه ها هم تدریس میشه (چن وق ویدیوشم دیدم اگه پیدا کنم میفرستم )
حرفتم کاملا متینه اینکه باید صبر کنیم از یه سری مراحلو رد کنن و بعد ازشون اشتفاده کنیم
در کل
این بحث ها مارو به هیچ جایی نمیرسونه
مهم اینه که منی که مثلا خودمو معتقد به دین میدونم هم شب بدون نماز و روزه میخوابم
شمایی هم که بع اینا اعتقادی نداری هم همینطور
هر دومونم هیچی نداریم و از سر بیکاری میایم اینجا اینارو میگیم
اصن چه بهتر که این بحثارو بزاریم کنار
ن من میتونم عقیده شمارو تغییر بدم
نه شما میتونی تاثیر بزاری روی من
بله...
به هرحال من هم به عنوان یک ایرانی قطعا بدم نمیاد که کتاب بوعلی سینا در خارج تدریس بشه و...
ایموجی قلب