30-04-2021، 21:18
(30-04-2021، 21:07)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-04-2021، 20:52)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دو خط اول انحصار علم برای چاپیدن بود
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Alef.Shin
طب اسلامی دقیقا همینجوریهه واقعا! شما میخوای اسمش رو بذاری حاشیه یا بی عقلی یک عده اهمیتی نداره و تفاوتی تو اصل ماجرا ایجاد نمی کنه.
اون مثال ادرار شتر هم از قبل اون کلیپ موجود هست در منابع طب اسلامی.
ظاهرا برای درمان اسم استفاده میشه))))))))))))))))
..........
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ابراهیم هادی
دو خط اولت رو که نفهمیدم و بیخیال. من میگم کشور فقیر توانایی تولید واکسن نداره و نیاز به امکاناتی داره که ندارن اصلا. مگه به فرموله؟
کتاب قانون رفرنس علمی نیستش که ارجاع میدین به اون!
اثباتی هم نشده منتها برای شما احادیث حکم اثباتو دارن.
به هرحال شما میتونی ادرار شتر نوش جان کنی برای درمان بیماری ها و روغن بنفشه با پنبه بمالی به مقعد و ما بریم دکتر
....
امیدوارم درست تگ کرده باشم
قانون مرجع تخیلیه پس!
رو این قسمت شتر که شما پیگیرشی شنیدم کارهایی شده بگرد براش! هیچ بعدی هم نداره از اون قسمت ماده مفید بدست بیاد از هر حیوانی استفاده میشه پزشکی یا صنعتی اینم مثل بقیس همون آقا گیتس که طرفداری کردی شنیدم دستگاهی تهیه کرده از فضولات آدمی آب برون می آورد خودشم خورد و خیلی به به چه چه کرد چیز بعیدی نیست
خیلی خوبه که دکتر رفتین بازم برین پروتکل ها رو رعایت کنین دستاتونم بشورین
پ.ن :باشد که رستگار شویم
من باید بگردم؟ تاجایی که من دیده بودم جای معتبری ندیدم از ادرار شتر و فوایدش بگه.
اقای بیل گیتس به من چه

اگه یه روزی ازمایشات از فواید ادرارشتر گفتند من کی باشم که بخوام بگم نه ولی تا اون روز که احتمالا هیجوقت نمیرسه شما نمیتونی از فوایدش بگی.