اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

هر کی جواب سوال های منو بلده بیاد تو

سلام

امروز چند تا سوال مخ منو خیلی درگیر کرده مبخوام بدونم کسی جوابشو میدونه یا نه

تو رو خدا بهم نخندین. خیلی عجیب غریبن!

راستی ببخشید خیلی وقت اپ باحال نکردم

هیچ کسیو هم از این به بعد واسه آپام صدا نمیکنم!

و اما

سوالا

1. چرا ما از کلمه ی زننده استفاده میکنیم؟؟؟؟؟ چرا از مردنده استفاده نمیکنیم؟؟؟ چرا باید از زنا واسه این کلمه استفاده کرد؟؟؟؟ یعنی چی اخه؟؟

2. چرا واسه یک عده آدم میگیم مردم نمیگیم زنم؟؟ یعنی چی؟؟؟ یعنی زنا جز مردم نیستن؟؟؟ خوب بله جز فرشته هان.

3. چرا میگیم میزنم نمیگیم میمردم؟؟؟؟؟ یعنی فقط زنا میزنن؟ یا این که مردا کتک خورن؟؟؟

من دارم دیوونه میشم؟؟ تو رو خدا یکی جواب بده!!

هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
پاسخ
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ... ، RedSparrow ، Armina ، Kamila❤ ، پا نتا ها ، LIGHT ، Azarbayjanliam ، saaabaaa ، istanbul ، love 2012 ، னιSs~டεனσή ، why lie ، ƝeGaЯ ، AMIRRR ، maede yaghobi ، FrOzen あHeArt ، The Ginkel ، AmItiSe ، Amir BF ، lakyboy ، mehrasa2012 ، fati sheyton ، **MOHAMMAD** ، PN2 ، ÐeaÐ GiЯl ، white angel ، علی جوکر ، KOH ، mohamad66 ، 3vda ، پيشي ي ملوس ، only girl ، خانوم گل ، Apathetic ، aidin14nj14 ، T N T ، آرامش ، Senator✘Strong ، .س ملکی ، ɨAʀʍɨռ ، الینا بلا ، T A R A ، sanaz_jojo ، houman ، نانا☀2012 ، Mrs f.a.t.e.m.e.h ، soelda ، Nazanin501 ، mohammad r ghomi ، راستین ، ♫♪M.J.X♪♫ ، ali50000 ، leba3ekhaki ، ..WonDerfull.. ، parisa y ، ★MoRpHeUsS★ ، omidmj ، Mahdi m.g ، شکوه خوشگله ، عليرضا1 ، mohamad amin1377 ، parsa2013 ، .:: S.M ::. ، armin.r ، دختر زیبا ، MR.BAEN ، باران..... ، Shawty Girl ، キム尺刀ム乙 ، eagle2 ، یه دخی تنها و کلی درد و دلش ، parmida.a ، noora91 ، M.A.A.7.7 ، aazaz ، دختری تنها درباران ، shervin 007 ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Shadow of Death ، ندا ، fatemeh00 ، یک گل ، zahra160 ، ♥Nahal♥ ، .:: هـوشـ سـفـیـد ::. ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، shawkila ، پاييزان ، ★~Ѕдула~★ ، -м α є ∂ є- ، ◄Iяαи► ، #marya# ، شهرام تتلو ، Mr.Ehsan ، تآج آسیا ، مژی جون ، PeRFeKT G!Rl ، نیلوفر جوووووووووون ، ♪neGar♪ ، **zeinab** ، Dead-Girl ، ♥♥RaaHaa♥♥ ، sev sevil ، خیس خاطره
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
هر کی جواب سوال های منو بلده بیاد تو - Albert wesker - 08-02-2012، 20:39

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بیا جواب بده
Exclamation یه سوال دارم اگه دورس جواب بدی با فهم ترین انسان هستی
Question چند تا سوال ازتون دارم؟_؟
  سخت ترین سوال دنیا اگه کسی بتونه جواب بده سپاس میشه
  یه سوال هوش جواب بدی خیلی مخی!
  دوتا سوال
  این دو محاسبه تمام علم را زیر سوال بردندO_O
  10 سوال از پسر ها؟محظ خنده
  اگه یه روز .... خوب بیا تو جواب بده