13-04-2021، 14:58
(13-04-2021، 14:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هارا گدیم اخییی عاشکم
(13-04-2021، 9:31)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو و ترلان تنها افرادی هستین که هیچوقت تو ذوقم نزدین^^
واو *-*
مرسی استاد و همینطور برای وقتی که براش گذاشتی توعم برامون خیلی خیلی عزیزی D:
ععععععععععرررررررررررررر فانوصا خرذوق شدم ۰-۰
فک نکنم دیگه نیاز به گفتن شخصیت خودت باشه چون قبلنم گفته بودم به نظرم همه چی تمومه! ولی خو میگم۰-۰
الانم که میخوام بگم واقعا هیچی به ذهنم نمیرسه چون به نظر میاد دارم تعریف میکنم! ولی تعریف نیست واقعا خیلی خصوصیات خوبی داری *-*
استاد که هستی این خودش یه امتیازه بعله ۰-۰ زیاد خودتو نمیگیری یا خجالت نمیکشی! رکی ولی حواست هست که نباید حرمتا و احترامی که برا هم قائلیمو بشکنیم
هوا دوستاتو داری
از گشادای روزگار نیستی و هر چند وقت یه بار میای و باهامون حرف میزنی
مهربونی
کمک بخوایم واقعا تلاشتو میکنی که کمکی بکنی
علاوه بر تفریح که اینجا انجام میدی تایپیکم میزنی و حواستم به زندگی واقعیت هست به نظرم یعنی افراط و تفریط نداری و این خیلی مهمه!
خلاصه که استاد بسی کاملی هستی ۰-۰
(13-04-2021، 13:55)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گت با گتتتتت
نیهههه