28-03-2021، 21:42
(28-03-2021، 21:37)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان من به چه زبانی بگم ؟ میگم بد حرف زدم بعدشم معزرت خواهی کردم
(28-03-2021، 21:26)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هعی خدا...
یه اشتباه بکنی و از طرف معزرت خواهی بکنی
اما اون هی بت فحش بده
هی تو بگی حاجی بیخیال شو میگم ببخشید
ولی خب اون باز ب فحش و بحث ادامه بده
تهش
ولی تهش
تو بشی آدم بی شخصیت
تو بشی حروم زاده بیناموس
تو بشی کسی ک حضورش همه جا اضافس و عقده ایه!
برو خانوم! برو!
خدا روزی امثال شما ها رو ک خودتونو فرشته میبینین و بقیه رو حیف نون امیدوارم در جای دیگه بصورت زیاد و بزرگ حواله کنه
من نه بات شوخی دارم
نه بیکارم بات صحبت کنم
ولی شما سعی کن نگران دور و بریای من نباشی
همینکه تو دور و برمون امثال تو وجود نداره خدارو شکر میکنم
برو خوش باش و سعی کن تو کارای کسی دخالت نکنی
بازم میگم ؛ من هرگز نخواستم کرم بریزم و نمیریزم
اگرم اشتباهی کردم ازت معزرت خواهی کردم و میکنم
همیشه هم سعی کردم روابطم با بقیه خوب باشه و به غیر از شما فکر نمیکنم با کسی اینجور داستان پیش اومده باشه واسم
ولی ازت تنخا خواهشی ک دارم
تنها چیزی ک ازت میخوام اینه که وقتی ازت پرسیدن حاجی داستان چیه و چرا دعوا افتادین ؛ کل قضیه رو بگو
نگو طرف الکی اومد بدون هیچ عذر و بهونه ای کرم ریخت و فلان
چن بار بگم تو معذرت خواهی نکردی بیخودی ادای مظلوما رو در نیار
لدفا اگه امکانش هستو الان دوباره فحش نمیدی برو ی نگاهی بنداز خودت ببین اول چی گفتی اینکه یهو بیای بگی سرت تو کار خودت باشه ینی چی ینی من الافم اومدم آویزون تو شدم؟ فک نمیکنی اولین جملتم فحش محسوب میشه
اینم بدون اگه هرچی میگی هیچی بهت نمیگم چون دارم احترام تو که ن احترام بقیه رو نگه میدارم
فک کنم شما خواهر نداری برا همین بلد نیستی چجوری با دخترا حرف بزنی ک خب اینو کاریش نمیشه کرد
دوما اتفاقا من دقیقا بات درست صحبت کردم
حاجی بمولا میگم فحش دادی منم جواب فحشتو دادم
انتظار داشتی هر چی میخوای بم بگی منم جوابتو ندم ؟
[/quote]
آقا منم میگم شما معذرت خواهی نکردی
درست صحبت کردی ؟ واقعا ؟
خب من میگم تو اول فحش دادی برو برگرد نگا کن خدایی من چیکار داشتم چرا باید فحش میدادم
زشته واقعا خیلی زشته لطفا از این ب بعد یکم فکر کن ببین چی میتایپی