(18-03-2021، 9:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خسته نباشی دلاور D:
(17-03-2021، 14:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عارع بابا جدی میگم
کلا یه وضع خاصی داریم
هیچوقت صحبتایی ک با مادر بزرگم داشتم بیشتر از این نبود :
+ تو بچه کی هستی ؟!
- امیرحسامم دیگه
+ آها امیرحسام ؛ خب کلاس چندمی ؟!
- دهم
+ داداشت کو ؟
- خونست
+ (با لبخندی ملیح) آها باشه
همش همین...
شایدم باورت نشه اما تا الان خونه بعضی از عموهام و خاله هامم نرفتمم با اینکه همشون تو همین شهرن
یکی از عمو هامو هم بمولا نه ساله ندیدم ؛ خونشون یه میدون اونورتره...
کلا درکش سخته ولی واقعیه
احسنتتتتتت!
من معتقدم فامیل مایه عذاب و دردسره!
(18-03-2021، 9:41)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیگه این حجم از تبادل اطلاعات واس همه ضرر داره
(18-03-2021، 9:02)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان لطف کنید از اطلاعات تخصصیتون در زمینه مخ زنی کمتر تعریف کنید
داش باید تبادل اطلاعات بشه

(18-03-2021، 10:11)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امسال سال پیدا کردن درونم بود
فکرم ..
با اینکه امسال هممش تو سایتا بودم اما خیلی چیزایی رو یاد گرفتم که همسن و سالام اصلا نمیدونن چی هستن..
امسال با اینکه کمی که نه ولی در حد 3 نمره معدلم از مستمر بد شد (17-ـ-) ولی یچیزایی یاد گرفتم
فهمیدم توی این روزگار ادمای جهان مجازی خیلی بهتر از جهان واقعیته(:
من خیلی چیزا یاد گرفتم و سعی کردم که به موقع اسستفاده کنم فهمیدم انسان حتی میتونه یه کارایی بکنه که به عقل جن هم نمیرسه
فهمیدم خدایی که وجود دارن انسان هارو جوری افریده که میتونن از 100 دریچه علم 99 تاشو وا کنن اما اگه با هم متحد باشن... نه مثل کشور امریکا که از کشورای دیگه میگیره میده به کشور خودش
یا مثل ایران که از کشور خودش میگیره میده به کشورای دیگه
منی که حتی یه بار خودمو نمیزدم به فامیلام الآن پسر عموم تنها رفیقمه
من از کرونا به شدت مچکرم به شدت
به شدت از افریده دست چینی ها ممنونم
چون 2 بار کرونا گرفتم و فهمیدم سلامتی چ چیز با ارزشیه
فمیدم حتی اگه یه عضو از فامیلت خانوادت نباشه چه درد بدیه..
من یاد گرفتم که غیر از دنیای واقعی دنیای مجازی هم هست
و کل حرفای من در چند جمله کوتاه
ما میتونیم
از کرونا ممنونم
غیر از این دنیای واقعی دنیای مجازی هم هست
قدر یکدیگر رو بدونیم
همدیگر رو حمایت کنیم و...
فرمودید ک ایران از خودش میزنه میده به بقیه
میشه به توضیح شفاف از منظورت بدی ؟ D: