امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امتیازات: 3.69
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》

Humanfemale 
فنچ کوچولو! قلبش همون قلب پرنده‌ایه که ابی می‌گه. پوستشم پوست پرنده‌ست. صداش اما؟ خرس گریزلی!

سافت! گوگولی! شیرین! بانمک! پشمکی! INFP! روشن و مهربون. فانتزی‌بازه و دید فانتزی‌ای به وقایع داره. احساساتشو تو دلش نگه نمی‌داره اما لزوما همه‌شو به بقیه هم نشون نمیده. احتمالا از ایناییه که لای دفتراشون پره از روزمره‌نویسی و کلا یه‌جوری محتویات ذهنشو ثبت می‌کنه.  گذشته رو رها نمی‌کنه و شاید کمی هم در گذشته زندگی می‌کنه، چیزهایی که قبلا اتفاق افتاده رو دوشش سنگینی می‌کنه. احساسات قوی‌ای داره. گاهی ضد و نقیض. جوری که یه بخشیش می‌گه عشق بورز، یه بخش دیگه میگه بُکش! دنیای توی سرش براش بزرگ و ارزشمنده. حتی وقتایی که می‌دونه نباید، بازم خودشو توش غرق می‌کنه تا -شاید- از واقعیت فرار کنه. شایدم یه ربطی بسازه بین رویا و واقعیت. به چیزای ماورایی علاقه داره. قدرت یادگیری خوب و حافظه‌ی قوی‌ای داره. آدمِ کنجکاویه و به دونستن علاقه نشون می‌ده. توانایی تجزیه تحلیل بالایی داره که گاهی ازش استفاده میکنه.  آدمیه که میتونه تو چندتا چیز همزمان خوب باشه و پیشرفت کنه. انتقادپذیر؟ کمی تا حدی. جا داره بهتر بشه. شایدم من اون سری انقدر انتقاد کرده بودم که دیگه حق داشت یکمشو هم نپذیره. :دی توانایی اینو داره که حتی توی شرایط سخت هم، خوب بمونه. نه اینکه حالش خوب بمونه ‌ها، خودش آدم خوبی باقی بمونه. رنج کشیدن، باعث نشده که بی‌رحم بشه. فکر کنم وقتی استرس می‌گیره دستاش می‌لرزن. یکم بدقوله. ساختار لوییس بلد نیست. دکتر هو نمی‌بینه اما هری پاتر دیده. فکر کنم نتونه کتابا/فیلمایی رو که توشون عدالت برقرار نمی‌شه تحمل کنه، باید تهش حق به حق‌دار برسه. عدالت برقرار شه. آدم بدا بمیرن و آدم خوبا برنده شن. از قلدرا متنفره. قلدرایی که فقط چون زورشون می‌رسه چیزی که مال توئه رو ازت می‌گیرن. این رنگیه. منو یاد NF و کشتن مرغ مینا و لیست شیندلر و "اینارو ولش کن، عشق چی شد؟"و "تو این تاریکی کنار ما، هنوز زنده‌ن ستاره‌ها"میندازه. یادِ امیدواری.
پاسخ
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، ραтяιcια

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: « تـصور ما از کـاربران فلشـخـور » با حضور Alien - Medusa - 15-03-2021، 22:21

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آرشیو امضا و آواتار کاربران ٨____٨
  نظر سنجی کاربران فلشخور ( دوره ای )
  نام مستعار برای کاربران
  [®][اردوی کاربران فلش خور][®]
  ××صفحه ی علایق و عقاید کاربران فلش××
  درخواست جلد کتاب برای کاربران انجمن فلشخور
  داستان هایی از:پـادشآهـان و حکـومـت فلشخـور !×
  "تـرول اعضای فلشخـور"(قسمت 1 :عموصابرو اهورا )
  ☜× دست خطـــ های فـــلشخوریــــ(دور دوم)+ رای گیری کاربران×☞
  بحث و تبادل نظر در رابطه با گوشی های کاربران فلشخور

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان