امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

توییت های کیپاپی

BTS

BTS Tweet ༉
کل دیسکوگرافی بی‌تی‌اس هنوز تر و تازه‌ست، طوری که انگار هیچ‌وقت قرار نیست قدیمی بشه‌. قطعاً بهترین دیسکوگرافی از یه گروه.

واقعاً نمیدونم باید این رو چطوری توضیح بدم ولی بی‌تی‌اس باعث میشن من عاشق زندگی خودم باشم و توی کوچیک‌ترین جزئیات و کارها شادی رو پیدا کنم.

بوی‌گروپ ها دوام نمیارن. استعداد دوام میاره و این چیزیه که بی‌تی‌اس داره 

ترجمه‌ی نوشته‌های بی‌تی‌اس، به خصوص نامجون کار مشکلیه چون زبان انگلیسی مثل کره‌ای انعطاف‌پذیر و بیان‌گر نیست، اما هر کلمه‌ی زیبایی از این گروه لایق اینه که به بهترین و ماهرانه ترین شکل ترجمه بشه.

آلبوم LY: Tear همچنان در چارت برترین آلبوم‌های بیلبورد رتبه‌ی ۴ رو داره، با اینکه ۳ سال از انتشارش گذشته. این واقعاً دیوانه‌واره!

هنوز یادم نرفته که چطور بعد از اینکه بی‌تی‌اس توی بریتانیا دیده و موفق شدن، BRITs بلافاصله کتگوری بهترین گروه اینترنشنال رو حذف کرد فقط برای اینکه بی‌تی‌اس رو نامزد نکنه، درحالی که اکت‌های سولوی اینترنشنال هنوز کتگوری‌های خودشونو داشتن و می‌تونستن نامزد بشن.

بی‌تی‌اس تنها گروهیه که میتونه به خاطر استفاده از پلت‌فرم بزرگش برای صحبت درباره‌ی سلامت روان هیت بگیره :|

هیچ‌چیز خنده‌دار تر از رسانه‌های غربی نیست وقتی که بی‌تی‌اس تو سال ۲۰۱۹ اعلام کردن می‌خوان برن استراحت!
به‌هرحال، بی‌تی‌اس اینجان که بمونَن.

بیاین درباره‌ش حرف بزنیم. درباره‌ی اینکه چطور جونگ‌کوک این‌روزا داره با اعتماد به نفس بالا می‌درخشه و مدل‌موها و سبک‌های جدید مرتبط با فشن رو امتحان می‌کنه؟ موهای بسته شده، موهای فر بلند، آندرکات، موهای بلوند، نقره‌ای و حالا هم خودش موهاش رو آبی کرده؟ من عاشق دیدن اینم!

بعد از اجرای MTV هیچ‌کس حق نداره درباره‌ی ووکال بی‌تی‌اس حرفی بزنه، حتی یک نفر هم حق نداره حرفی بزنه که تحسین نباشه. ووکال، احساسات و هماهنگی، به خاطر همینه که اونا مثل هیچ‌گروه دیگه‌ای نیستن.

تصور کنید بعد از این اجرا سعی کنید مهارت خوندن بی‌تی‌اس رو زیر سوال ببرید... اگه جاتون بودم خجالت‌زده می‌شدم.

متوجه نیستید ست‌لیست ام‌تی‌وی چقدر عالی بود... ”telepathy“، جایی که از باهم بودن لذت می‌بریم، ”blue & grey“، جایی که از هم جداییم و ”fix you“، جایی که آرامش پیدا می‌کنیم، ”life goes on“، جایی که حقیقت رو می‌پذیریم و تصمیم میگیریم که تسلیم نشیم و بعد ”dynamite“، جایی که خوشحالیم.

این حقیقت که کُلدپلی به کسی اجازه‌ی کاور کردن آهنگاشونو نمیدن و پیشنهادهایی به ارزش ۵۵ میلیون دلار رو رد کردن اما اجازه دادن که بی‌تی‌اس ”fix you“ رو کاور کنن و تحسینش کردن واقعاً خاصه.

من جداً خیلی خوشحالم... بی‌تی‌اس سال‌ها همچین هنرمندهای صادقی بودن و واقعاً خوشحالم که کُلدپلی این رو دیدن چون اکثر اوقات حس می‌کنم هیچ‌کس دیگه‌ای نمی‌بینه.

اجرای ”MTV Unplugged“ ثابت می‌کنه که بی‌تی‌اس به رقص یا جلوه‌های ویژه نیاز ندارن تا عالی‌ترین باشن. استعداد اونها توی ووکال شگفت‌انگیز، هارمونی و ترانه‌های بهبود بخشه.

اگر نمی‌دونید، بذارید بهتون بگم که آهنگ ”Fix You“ برای کُلدپلی، مثل ”Spring Day“ برای بی‌تی‌اسه؛
یه آهنگ شخصیه که توسط کریس مارتین برای گوئینت پالترو نوشته شده، معنای عمیقی پشتشه و برای کلدپلی بیشتر از چیزی که فکرش رو بکنید ارزش داره. به طوری که به خیلی از هنرمندان بزرگ اجازه‌ی کاور کردنش داده نمیشه. چون هیچکس حتی نمیتونه تصور کنه که کسی جز کلدپلی بتونه به این آهنگ روح ببخشه. اما اونا به راحتی به بی‌تی‌اس اعتماد کردن و گذاشتن یه معنای عمیق دیگه به این آهنگ بخشیده بشه.
این که کلدپلی اینجوری به بی‌تی‌اس اعتماد کردن و ”Fix You“ رو به دستشون سپردن و حتی بخاطر کاور کردنش ازشون تشکر کردن، حرف زیادی در این‌باره که بی‌تی‌اس کی هستن میزنه. بهش فکر کنید.

-

احساس خالصی که توی صدای بی‌تی‌اس موقع اجرای زنده هست فقط خیلی خوبه. ووکال‌لاین هارمونی زیبایی رو با کمک رپ‌لاین ایجاد می‌کنن و همگی حتی وقتی که فقط نشستن هم قدرت فوق‌العاده‌ای روی استیج دارن. اونا اجرا کننده‌های بی‌نقصی‌ان!

شما میتونید عقیدتون درباره‌ی موسیقی بی‌تی‌اس رو بدون پیش کشید نژاد، ملیت یا ظاهرشون بیان کنید. بهتون قول میدم کار سختی نیست!

? زندگی این روزا مثل دویدن سمت جلو نیست، مثل اینکه انگار داری رو یه تردمیل میدوی.

“تهیونگ ۵ ساله یا ۵ تا تهیونگ؟”

? من تهیونگ ۵ ساله رو انتخاب میکنم چون اگه ۵ تا تهیونگ وجود داشته باشه ممکنه زیادی نورانی بشه و چشمم رو اذیت میکنه، بعدم باید عینک آفتابی بزنم چون اون خیلی خوشتیپه.

نژادپرستی یه نظر نیست. مردم میخوان با حرفایی مثل ”فقط اصطلاحه“ یا ”فقط شوخیه“ توجیهش کنن. این نوع شوخی و طرز فکر غیرعقلانی هیچ‌کاری بجز پراکندن نفرت و خشونت برای این دنیا انجام نمیده.

مهم نیست چه چیزی شمارو به عنوان یه زن جوون خوشحال کنه، همیشه یه مردی تو اینترنت پیدا میشه که هیچی درباره‌ش نمیدونه ولی فکر می‌کنه کل دنیا باید بدونن که ازش متنفره.

هیچی من رو مفتخرتر از این نمی‌کنه که جونگ‌کوک بعد از دور موندن از شبکه‌های اجتماعی به مدت دو سال با یه لبخند بزرگ رو صورتش گفت، ”شاید این کسل کننده باشه اما مهم نیست چون به من داره خوش می‌گذره.“

اینکه یه فندوم رو ”دختربچه‌های نوجوون“ صدا کنید توهین آمیز نیست، چیزی که توهین آمیزه اینه که شما با اینکار سعی می‌کنید اون فندوم رو بی‌اعتبار جلوه بدید، سعی می‌کنید این ایده رو تقویت کنید که طرفدار بودن به عنوان یه دختر جوون خجالت‌آور، احمقانه یا نامعتبره، که به وضوح درست نیست.

جونگ‌کوک همزمان رو آهنگای کره‌ای و ژاپنی کار می‌کنه، ملودی رو خودش می‌نویسه و خودش ترانه رو بهش اضافه می‌کنه. اون یه نابغه‌ست ولی اینو نمیدونه.

توی ”blue side“، هوسوک آبی بودن رو از نو تعریف می‌کنه. میخواد برگرده به سمت آبی. توی متن آهنگ، ”새파랗게“ دو معنی داره، اول آبی تیره، و دوم جوان/بی‌تجربه بودن. اون میخواد برگرده به زمانی که می‌تونست راحت‌تر نفس بکشه.

ممنونم بی‌تی‌اس، بابت اینکه حواسمون رو از این حقیقت که یک ساله با یک پندمیک زندگی می‌کنیم پرت کردید، بابت اینکه چیزی بهمون دادید تا با شوق منتظرش باشیم، بابت اینکه بهمون یادآوری کردید گذشته‌ی ما معتبره و در عین حال آینده جای ترسناکی نیست و باید چشم به راهش بود.

یه کاری که بی‌تی‌اس توش خیلی خوبن اینه که چیزی رو آماده کنن و در اختیارت قرار بدن که اصلاً نمی‌دونستی بهش نیاز داری.

خیلی قشنگه که هوبی تصمیم گرفت ”blue side“ رو تکمیل کنه چون حالا از لحاظ هنری و شخصیت بالغ‌تر شده. مثل این میمونه که سعی داره بگه صبور باشید چون روزی در حد فردی که آرزو دارید باشید رشد می‌کنید و میتونید چیزی که می‌خواید رو درست ابراز کنید و این خود امیده.

”مردم به چارت‌ها اهمیت نمیدن، فقط کیفیت موسیقیه که مهمه.“
خب خداروشکر که بی‌تی‌اس هردوشون رو داره.

شوخی به کنار، باید کاملاً آماده باشیم تا تو روز گرمی هرجایی که لازم بود از پسرا دفاع کنیم!

یونگی، یه میلیونر، با اعتقاد راسخ اعلام می‌کنه که درحقیقت خودش غلاتش رو می‌پزه تا بتونه یه رسید هتل برنده بشه(:

صحبت بی‌تی‌اس درباره‌ی سلامت روان نیست که مردم رو عصبانی می‌کنه، خیلی از هنرمندا اینکارو می‌کنن. چیزی که عصبانی‌شون می‌کنه اینه که بی‌تی‌اس از بهبود پیدا کردن و رشد صحبت می‌کنن و درمونده و از هم پاشیده نیستن(:

آهنگِ ”daechwita“ به رتبه‌ی یک آیتونز آمریکا رسید، تا حالا بیش‌تر از ۱۰۲ نامبر وان کسب کرده، با رتبه‌ی ۷۶ تو چارت Billboard Hot 100 دبیو کرد و D-2 با رتبه‌ی ۱۱ تو چارت Billboard 200... یونگی واقعاً ترکونده!

تماشای اینکه بنگتن چطور داره تاریخ رو از نو می‌نویسه از بهترین حس‌های دنیاست!

بی‌تی‌اس نامزد گرمی، رتبه‌ی اول بیلبورد، صاحب پرفروش‌ترین آلبوم سال، پراستریم‌ترین گروه سال، صاحب گواهی‌های بی‌شمار طلا و پلاتینیوم، اولین اکت آسیایی در صدر چارت جهانی IFPI هستن و هنوز به نقطه‌ی اوج خودشون نرسیدن.

و این حقیقت که بی‌تی‌اس از سال ۲۰۱۴ بدون هیچ کمکی وارد چارت‌های بیلبورد شده بودن حرف زیادی میزنه! هیچ‌کس اون زمان به حضور کیپاپ تو بیلبورد فکر هم نمی‌کرد تا وقتی که بی‌تی‌اس بالا و بالاتر اومدن.

من اگه بودم هیچ‌وقت با یونگی بحث نمی‌کردم چون غیرقابل درک ترین نکات رو میدونه و با وضوح فول‌اچ‌دی اونارو میاره جلوی چشمت.

دوتا پسر از دو شهر متفاوت همدیگه رو در سئول ملاقات می‌کنن، در یک کمپانی آزمون میدن، در یک دبیرستان درس میخونن، باهم وارد یک گروه میشن، باهم دبیو می‌کنن، درکنار هم اعضای بزرگ‌ترین بوی‌بند جهان میشن، و باهم از دانشگاه فارغ‌التحصیل میشن. حرفی نیست.

جیمین و تهیونگ یه چیز دیگه‌ن. تصور کن هر شب تو تلویزیون ملی ”dionysus“ رو اجرا کنی و ساعت ۸ صبح کنفرانس داشته باشی.

”اولین اکت کره‌ای“
”اولین اکت آسیایی“
”اولین اکت غیر انگلیسی“
اگه قبول نکنید بی‌تی‌اس راه رو هموار کردن فقط دارید واقعیت رو تحریف می‌کنید.

بی‌تی‌اس، یه گروه کره‌ای از نصف هنرمندای پر رونق صنعت موسیقی پرفروش‌ترن. بدون رشوه، بدون کمک، بدون هیچ تاکتیک فاسدی... فقط ایمپکت خالص و ارگانیک. اونا خود تاریخن.

فان‌فکت: یونگی توی ”cypher pt.2“، صد و هفده بخش رو تو ۱۴ ثانیه می‌خونه.

بی‌تی‌اس از موفق‌ترین خواننده‌های دنیان، استادیومارو سولد اوت می‌کنن، پرفروش ترین آلبومای کل دنیارو در سال دارن، بی‌اندازه جایزه در سطح بین‌الملل بردن و آهنگاشون تماماً هیتای جهانی‌ان، بعد شما اهمیت میدید که یه نفر تو تلگرام بگه از بی‌تی‌اس خوشش نمیاد؟

نمی‌خوام ناراحتتون کنم ولی یادتونه وقتی رو که سوکجین قرار بود برای آرمی یه نامه بنویسه، اما به جاش برای یونگی یه نامه نوشت چون بعد از جراحی برای اجرا اومده بود و سوکجین می‌خواست تشویقش کنه : (((

دیگه هیچ‌وقت هیچ‌وقت قرار نیست گروهی مثل بی‌تی‌اس اتفاق بیفته، مهم نیست چقدر رسانه‌ها اسم هرکسی رو بذارن ”بی‌تی‌اس دوم.“

اولین باری که گفتیم ”بیاین کاری کنیم که کسی نتونه به حد بی‌تی‌اس برسه“ رو یادتونه؟
ببینید حالا کجاییم.

”یه نکته‌ی ترسناک درمورد بی‌تی‌اس اینه که هیچ محدودیتی برای کارایی که از ما برمیاد وجود نداره.“

دقیقاً یونگی، دقیقاً.

هنوز خیلیا واقعاً درک نکردن که کمپین لاو مای‌سلف بی‌تی‌اس چه تاثیر بزرگی روی مردم از نقاط مختلف جهان گذاشته. بی‌تی‌اس عملاً بهترین الگوهایی‌ان که این نسل جوان میتونه داشته باشه. یه دلیلی هست که چرا موسیقی‌ اونا انقدر وسیع و گسترده‌ست.

اگه بی‌تی‌اس بخوان تو گرمی اجرا کنن جونگ‌کوک باید بگه ببخشید استاد، امروز نمیتونم بیام سر کلاس آنلاین چون باید تو گرمی اجرا کنم.

اومدم بگم جونگ‌کوک وسط لایو مجبور شد دستشویی بره و نزدیک به 10 میلیون نفر منتظر بودن از دستشویی برگرده.

“این فکتِ فان در عین حال ترسناکی برای بقیه اس.“

? من لباسایی که دوست دارمو میخرم و میپوشم. اگه خوشگلن، پس فقط باید پوشیشون.

?لباسایی که موقع پست گذاشتن تو توییتر پوشیدم، کومبوچا، شما هم ممکنه از اشون خوشتون بیاد و بخرید. فکر کنم با تشکر از آرمی ها بتونیم کمی هم به صاحبای برندای کوچیک کمک کنیم. ممنونم آرمی!
پاسخ
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، _sehun_ ، ᗩᐯᗩ⁷

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 07-03-2021، 14:54

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مناسبت های کیپاپی
  ☽︎ فکت های کیپاپی ☽︎

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان