اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت

#1
طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت



مواد لازم برای سس کباب
پیاز : 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی :2 عدد بزرگ
سیر : 2حبه
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
آب غوره : کمی
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار کافی
دستور پخت کباب بادمجان و گوشت
بادمجان، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شسته شده و تمیز را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید. پس از کباب شدن پوست آن را بگیرید.

سیرها را هم پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید. سپس به همراه بادمجان ، گوجه و فلفل کباب شده داخل میکسر خرد کنید.

پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و با فشار دست آب آن را بگیرید.سپس با گوشت چرخ کرده و مواد میکس شده مخلوط کنید. مقداری سماق، زنجبیل، فلفل، پاپریکا، زعفران، جعفری خرد شده، آردنخودچی و نیز کمی نمک هم به مایه گوشت بیفزایید و با قاشق مواد را کاملا مخلوط کنید.کمی هم مواد را با دست ورز دهید.

روی ظرف حاوی مایه گوشت را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

در زمان استراحت مایه گوشت سس آن را آماده کنید. به این ترتیب که پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و رنده ریز رنده کنید و یا داخل میکسر به شکل پوره در بیاورید.پیاز را هم پوست بگیرید و رنده ریز بکنید.سیر را هم به همین شکل رنده کنید.
حالا تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید.کمی روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. بعد پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز شفاف شود.سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و در حین تفت دادن کمی نمک و فلفل و زردچوبه روی آن بپاشید و کمی تفت دهید.
رب گوجه فرنگی را هم به مواد اضافه کنید کمی تفت دهید تا رنگ باز کند و بوی خامی آن گرفته شود. در این مرحله گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد ترکیب شوند و سس نسبتا غلیظی تهیه شود.

برای چاشنی سس مقداری آبغوره هم اضافه کنید.

تابه دیگری را روی حرارت کم قرار دهید مقدار کمی روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

مایه کباب استراحت داده را کمی ورز دهید و بعد به اندازه یک نارنگی کوچک از آن بردارید و روی سیخ های فلزی کوچک حالت دهید.

وقتی همه طرف کباب ها در روغن سرخ شد ،در 5 دقیقه آخر در تابه را بگذارید و اجازه دهید کباب ها با حرارت کم مغز پخت شوند.کباب بادمجان با گوشت را همراه با سس داخل ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با برنج میل کنید.

چهره متفاوت داریوش فرضیایی در نوجوانی

پاسخ
 سپاس شده توسط موناجون خوشگل
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت - Emmɑ - 05-03-2021، 1:59


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان