نظرسنجی: بهترین طنز از نظر شما چیست؟
این نظرسنجی بسته شده است.
فکوفامیل
83.33%
5 83.33%
په نه په
0%
0 0%
جوک ولطیفه
16.67%
1 16.67%
در کل 6 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 30 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فک و فامیل داریم ؟ (طنز)

Wink 
دیشب داشتم به شوخی با لوله جارو برقی خواهر کوچیکامو میزدم ،بابام خیلی جدی و با عصبانیت برگشته میگه نزن بی پدر جارو رو الان میشکونی !
فک و فامیله داریم ؟

با مامانم دارم اسم فامیل بازی میکنم با حرف ( گ ) قسمت شغل که رسید با اعتماد به نفس کامل میگه : گودال خالی کن !
فک و فامیله داریم ؟

چند سال پیش یکی از فامیلامون با یه پسره دوس شد که اسمش آیدین بود . کلی عاشقش شده بود و دیوونه اش بود ، اینقد که با تیغ رو دستش نوشت ” آیدین ” . بعد چند وقت فهمید اسمشو دروغ گفته بهش !
فک و فامیله داریم ؟

دیشب به بابام میگم ۳۰ تومن پول بده .
میگه : چقدر! ۲۰ تومن !
بیا این ۱۵ تومن .
شمردمش دیدم ۱۰ تومن بیشتر نیست !
یعنی من در توصیف این نوع پدر حرفی برای گفتن ندارم !
فک و فامیله داریم ؟

برادرزادم چهار سالشه زنگ زده میگه عمه اون اسباب بازیه که گفتم حتما برام بخری ها اگه یادت رفت زنگ بزن بهم تا یادت بیارم !!!
فک و فامیله داریم ؟

پسر عموم تو یه سریال درپیت آبکی فقط ۲ ثانیه بازی کرده ! زنگ زده به کل فامیل جمع شدن خونه عموم اینا ! هر کدوم یه کاسه تخمه جلوشونه کل پیام بازرگانیا رو هم دیدن تا سریال شروع شد ! بعد یک ساعت پسرعموی ما اومد مث این حمالا یه کارتن اسباب اثاثیه دستش بود به بازیگره گفت آقا اینا رو کجا بذارم ؟ همین فقط ! بعد دوربین میره یه سمت دیگه ! وقتی که این ۲ ثانیه تموم شد کل فامیل زنها جیغ مردها عربده ! پریدن هوا ، یکی ندونه خیال میکنه علی دایی تو فینال جام جهانی بین ایران و برزیل دقیقه ۹۴ گل زده باشه ! از همه جالبتر خود پسرعموم بود آب از لب و لوچش سرازیر شده بود مث خر شرک میخندید و مث اسب شیهه میکشید !
فک و فامیله داریم ؟

پسر خالم کلاس دوم تو امتحانشون یه سوال داشتن که گفته بود : آیا میدانید رود هیرمند به کدام دریا میریزد ؟
اینم نوشته بود : بله میدانم ! معلم خوشش اومده بود نمره کامل داده بود !
فک و فامیله داریم ؟

مامانم گیر داده یه آهنگی هست بگرد ببین می تونی دانلودش کنی ؟! می گم اسمشو بگو ؟ می گه نه اسم خودشو می دونم نه خوانندشو ولی اولش یه ریتمی داره مثل ” دیدینگ دیدینگ دینگ ”
فک و فامیله داریم ؟

خالم می خواد دخترش رو بخوابونه توی اتاق من یهو دختره می زنه زیر گریه که من عروسکم رو خونه جا گذاشتم خالم برگشته می گه قربونت برم گریه نکن به ممد می گم بیاد بجای عروسکت پیشت بخوابه !
حالا عروسکش چیه : خره شرک !
آخه من چی بگم !
فک و فامیله داریم ؟

می خواستم برم بیرون ، رفتم جلو آینه شالم رو درست کنم مادربزرگم برگشته میگه چرا میری جلو آینه کی تو رو نگاه میکنه ؟
فک و فامیله داریم ؟

به خالم که آمریکا زندگی میکنه با کلی ذوق و شوق گفتم : خاله من خیلی دوست دارم بیام اونجازندگی کنم . برگشته میگه : خب اینجا کسی رو داری بری پیشش ؟
فک و فامیله داریم ؟

مامانم مامان بزرگمو برده بود دکتر . توی نوبت نشسته بودن . مامان بزرگم گفت پس چرا نوبتمون نمیشه ؟ مامانم آروم که جلو بقیه زشت نباشه گفت منشی میگه هنوز نوبتتون نشده . مامان بزرگمم گوشاش سنگینه فکر میکنه بقیه هم نمیشنون یهو بلند گفت منشی گه خورد ! سه ساعنه اینجایم !
فک و فامیله داریم ؟

بابام اومده میگه این فیلم جدایی ” سارا ” از سیمین بذار ببینیم ! مامانم میگه اااااااااا ادامه ی جدایی نادر از سیمین ساختن ؟ سیمسن از دخترش جدا می شه ؟!
فک و فامیله داریم ؟
3پیام از کوروش بزرگ:
1:اگر کلید دری را نداری قفلش نکن
2 :اگر کسی را دوست نداری خردش نکن
3:اگر دستی را گرفتی رهایش نکن
پاسخ
 سپاس شده توسط poyan lover you ، arooos ، سایه2

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
فک فامیله ماداریم؟ - رندی ارتون - 27-10-2012، 16:40
فک.فامیل ما - ^BaR○○n^ - 29-10-2012، 20:43
عجب فک و فامیلی !! - ma.mo1 - 31-08-2013، 22:24
RE........ - Eli17 - 31-08-2013، 22:32

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  به چند نفر برای تعمیر قطعات اسانسور نیاز داریم.
  متولدین هر ماه در رابطه عشقی | با متولدین کدام ماه ها تفاهم داریم؟
  3 راه زیبا برای بیان عشق به کسی که دوستش داریم
  همه خواهر دارن مام خواهر داریم
  آخه اینم فک و فامیله ما داریم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!(بیایی تو ضرر نمیکنی)
  دیالوگ های ماندگار فامیل دور!! (قشنگه)
  سفری داریم .. به ترسناک‌ترین نقاط جهان!!
Heart چگونه دوست پسر خود را راضی نگه داریم ؟
  این فک و فامیل ما داریم
Shocked تبلیغ نت پر سرعت تو بازی رئال و والنسیا(عکس+مگه داریم)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان